PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος εξαρτάται από την Εξεταστική



«Η αξιοπιστία του ελληνικού πολιτικού συστήματος εξαρτάται από την Εξεταστική Επιτροπή για την διερεύνηση της χρηματοδότησης των κομμάτων και των ΜΜΕ» ανέφερε στην τοποθέτησή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Αν υπάρχουν κόμματα που έχουν μετανοήσει, οφείλουν να φέρουν τα στοιχεία στην Επιτροπή», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ποιοι είναι οι νταβατζήδες που ήλεγξαν τη μεταπολίτευση». «Δεν κάνουμε πίσω, ούτε στις υποθέσεις των μέσων ενημέρωσης που απειλούν την εκάστοτε εξουσία», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε επίσης ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έλαβαν συνολικά το ποσόν των 1,2 δισ. ευρώ από δάνεια και κρατικές χορηγήσεις και υποστήριξε ότι για τα ποσά αυτά δεν υπάρχουν παραστατικά και ότι ουδέποτε οι βουλευτές των κομμάτων ενημερώθηκαν για το πού πήγαν τα χρήματα αυτά.

Συνεχίζοντας, έκανε λόγο για έμμεση χρηματοδότηση 2% από τη Siemens, ενώ αναφέρθηκε και στις δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ για διαφημίσεις σε μέσα ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαβεβαίωσε ότι όσοι βρεθούν ένοχοι θα οδηγηθούν στο ειδικό δικαστήριο και τόνισε ότι εκλογές θα γίνουν το 2019.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μαρία Συρεγγέλα: Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη αφορούν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών

Peristeri News

ΚΚΕ: Προβληματική η λειτουργία του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού στο Περιστέρι

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Leave a Comment