PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Ανιστόρητα τα όσα δήλωσε ο υπ. Παιδείας


Ανιστόρητα χαρακτήρισε τα όσα δήλωσε ο υπουργός Παιδείας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ενώ προανήγγειλε εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων σε όλα τα στρατόπεδα.

«Η Γενοκτονία των Ποντίων έγινε και ως απάντηση στην προχθεσινή πολιτική πράξη του υπουργού Παιδείας, εγώ δηλώνω ότι σε όλα τα στρατόπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα γίνουν εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως επίσης και εκδηλώσεις οι οποίες θα αφορούν το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, για τα οποία κάποιοι έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ούτε συμβιβαζόμαστε, ούτε βάζουμε ‘νερό στο κρασί μας’, ούτε υποχωρούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προειδοποίησε δε «να μην διανοηθεί κανείς ότι θα παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι ελληνική, η Μακεδονία είναι μία, η Μακεδονία είναι ποτισμένη με αίμα και κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί την ονομασία της».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από την Κέλλη (Φλώρινας) όπου παρέστη στον εορτασμό για την 103η επέτειο από την απελευθέρωση της.

Εξάλλου, χαρακτήρισε την Κέλλη ως «ένα λαμπρό παράδειγμα για το πως η ελληνική ψυχή όταν χρειάζεται ομονοεί, συστρατεύεται και νικά. Εδώ, στην Κέλλη, είχαμε τη νίκη με την παρουσία του οργανωμένου Ελληνικού Στρατού -και βεβαίως εκείνη την εποχή ήταν όλες οι δυνάμεις μαζί, η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική, οι δυνάμεις εκείνες που εν καιρώ πολέμου συμμετέχουν εν όπλοις στον αγώνα, και ευχαριστώ για την παρουσία τους σήμερα- αλλά μαζί με τον ελληνικό λαό, μαζί με τις γυναίκες της Κέλλης, οι οποίες είναι οι κόρες, οι εγγονές σήμερα των Μακεδονομάχων».

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment