PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οξύτατο επεισόδιο Πολάκη – Γρηγοράκου στη Βουλή


Οξύτατη αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Το επεισόδιο διεξήχθη κατά τη συζήτηση ερώτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπης Τζούφη για τηνλειτουργία του Υπολογιστικού Τομογράφου (PET-CT) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκάλυπτε ότι η τιμή ήταν 700 ευρώ, όταν σε όλη την Ευρώπη η τιμή ήταν 300 ευρώ.

Τότε άρχισε να φωνάζει ο κ. Γρηγοράκος. «Ονόματα. Η αξιοπρέπεια επιβάλει ονόματα», έλεγε. «Πάντα λέω ονόματα. Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη, κ. Γρηγοράκο», του απάντησε ο κ. Πολάκης και συνέχισε: «Έχετε την μύγα; Γιατί μυγιάζεστε; Θα καταθέσω τα πάντα». Ο Κ. Γρηγοράκος φώναζε «δεν ξέρεις τι λες» και ο Κ. Πολάκης απάντησε: «εσύ δεν ξέρεις τι λες. Ηρεμία, όλα στην ώρα τους».

Ο κ. Πολάκης επέκρινε τον κ. Γρηγοράκο ότι δέχθηκε τιμή ραδικοφαρμάκου 820 ευρώ χωρίς να κάνει επιτροπή διαπραγμάτευσης, την ώρα που στην Ευρώπη η τιμή είναι από 150 έως 200 ευρώ και τόνισε ότι επί Κουρουμπλή η τιμή μειώθηκε κατά 100 ευρώ. Ο κ. Γρηγοράκος συνέχιζε να φωνάζει διαρκώς, ενώ ο κ. Πολάκης του πρότεινε να καταθέσει ερώτηση για να πάρει απάντηση. Ο ανεξάρτητος βουλευτής συνέχισε να φωνάζει με την κ. Τζούφη να επισημαίνει ότι «συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ δημιουργούν σκληρό αντιπολιτευτικό κλίμα».

Στο σημείο αυτό άρχισε να φωνάζει ο κ. Κωνσταντινέας αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην σύζυγο του κ. Γρηγοράκου, ο οποίος αργότερα έλεγε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment