Πολιτική

Ουδεμία σχέση

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ το οποίο κατηγόρησε για προειλημμένες αποφάσεις παραπομπής υπουργών της ΝΔ, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατηγόρησε για προειλημμένες αποφάσεις παραπομπής υπουργών της ΝΔ, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των ομολόγων.

Ο Β. Μεϊμαράκης τόνισε ότι ουδεμία σχέση είχε το υπουργείο του με την έκδοση του ομολόγου, προσθέτοντας ότι συμμερίζεται την άποψη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Πέτρου Δούκα για πολιτικές διώξεις.

Οι αιτιάσεις αυτές του κ. Μεϊμαράκη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής Χρήστου Πρωτόπαπα ο οποίος δήλωσε:

«Δεν υπάρχει καμία προειλημμένη απόφαση για παραπομπή. Αντίθετα θα υπάρξει προσπάθεια να εξασφαλιστεί συναίνεση με τα κόμματα για την έκδοση κοινού πορίσματος».

«Καμία αρμοδιότητα δεν είχε ο υπουργός Απασχόλησης σύμφωνα με νόμους των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, για τον σχεδιασμό, την έκδοση, την διαπραγμάτευση, την κυκλοφορία, την αγορά ή την πώληση ομολόγων», δήλωσε ο πρώην υπουργός και νυν εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την σχετική υπόθεση.

Related posts

Βουλή: Πέρασε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Πρωτοφανείς διχαστικές αθλιότητες του κ. Μητσοτάκη

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Προτεραιότητα τα ζητήματα των ίσων ευκαιριών

Peristeri News

Leave a Comment