PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ούμπιντες: «Θέλουμε τον κόσμο πάντα δίπλα μας»


Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο Χαβιέρ Ούμπιντες, ευχαριστώντας τον κόσμο του Ατρόμητου για τη συνεχή αγάπη που του δείχνει και προσθέτοντας ότι η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη των οπαδών της.

Η άκρως τιμητική διάκριση για τον Αργεντικό έγινε διά χειρός μιας ιστορικής μορφής για την ιστορία των «κυανολεύκων», αφού το βραβείο παρέδωσε ο Τόλης Μητράκος, που είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

«Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό που προσφέρει, για την ψυχή που δίνει και το πόσο αγαπητός είναι στην ομάδα μας. Μακάρι να πετύχει και άλλα γκολ γιατί ο Ατρόμητος είναι μια φοβερή ομάδα και χρειάζεται παίκτες σαν τον Ούμπιντες για να φθάσει ακόμη πιο ψηλά», ανέφερε αρχικά ο Τόλης Μητράκος ενώ το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αργεντινός χαφ.

«Αυτό το βραβείο είναι κάτι πολύ καλό για εμένα, αλλά το πιο καλό είναι για την ομάδα γιατί φθάσαμε στη νίκη. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη προς το πρόσωπο μου και τον ευχαριστώ πολύ. Να είναι πάντα κοντά στην ομάδα, αυτό θέλουμε εμείς οι παίκτες και τον ευχαριστούμε για όσα μας έχουν προσφέρει».

Όπως σημειώνεται στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, στο χώρο του Atromitos Cafe που έγινε η βράβευση είχαν συγκεντρωθεί πολλά παιδιά, φίλοι της ομάδας, αποθεώνοντας τον «Ούμπι».

and_9286

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment