Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ορίζεται εφέτης ανακριτής για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συνεδριάζει στις 11 το πρωί η Ολομέλεια Εφετών με αντικείμενο τον ορισμό εφέτη ανακριτή για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Συνεδριάζει στις 11 το πρωί η Ολομέλεια Εφετών με αντικείμενο τον ορισμό εφέτη ανακριτή για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται μετά από αίτημα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Εμμανουήλ Ρασιδάκη.

Με σχετικό έγγραφό της η εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζητούσε τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, του μεγάλου όγκου της δικογραφίας, καθώς και του μεγάλου αριθμού καταθέσεων.

Η κ. Κουτζαμάνη σημείωνε ότι είναι αναγκαία η ανάθεση της υπόθεσης σε εφέτη ειδικό ανακριτή, ο οποίος και θα ολοκληρώσει την όλη διαδικασία σε σύντομο χρόνο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκαν και οι τελευταίοι σοροί – Έξι οι νεκροί

Peristerinews.gr Newsroom

Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα 3 σταθμοί της Γραμμής 3

Peristerinews.gr Newsroom

Αναβάθμιση ακούμε και αναβάθμιση δεν βλέπουμε: Χιλιάδες Περιστεριώτες ζητούν την αλλαγή

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment