PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου από την Marc


Ποσοστό 12,3% συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή και 6,6% το ΠΑΣΟΚ.

Οριακό προβάδισμα καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο στην εκτίμηση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του Alpha.

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με ποσοστό 28,3%, ακολουθεί η ΝΔ με 28%, η Χρυσή Αυγή με 12,3%, το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 6,6% για το κάθε κόμμα, το ΚΚΕ με 5,5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ με 5,4%.

Όσον αφορά στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 48,3% έναντι 38% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς (50,5%) και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με διαφορά 20 ποσοστιαίων μονάδων (30,5%).

Στην ερώτηση «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην κυβέρνηση τα πράγματα πώς θα ήταν;», το 20,4% εκτιμά «καλύτερα», το 42,6% πιστεύει «χειρότερα» και το 30,3% απαντά «τα ίδια»

Πρώτος σε θετικές ψήφους στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών εμφανίζεται ο Φώτης Κουβέλης (46,7%), ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς (45,1%), ο Αλέξης Τσίπρας (35,5%), ο Πάνος Καμμένος (28,9%), η Αλέκα Παπαρήγα (28,7%), ο Ευάγγελος Βενιζέλςο (22%) και τέλος ο Νίκος Μιχαλολιάκος (14,9%).

Τέλος στην ερώτηση «ποια είναι η γνώμη σας για τη σημερινή κυβέρνηση», το 48,8% των ερωτηθέντων απαντά «μάλλον αρνητική» και το 35,4% «μάλλον θετική»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment