PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απολογούνται σήμερα οι συνεργοί του Βλαστού


Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο πιλότος του ελικοπτέρου.

Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες φερόμενοι ως συνεργοί του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού στην απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα και έλαβαν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πιλότος του ελικοπτέρου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα απόδρασης, μετά από πολύωρη κατάθεση στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Η κατάθεση διήρκησε περίπου τρεις ώρες ενώ ο πιλότος δεν έκανε καμία δήλωση κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγη η ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε χθερς ότι στους χώρους αποσκευών του ελικοπτέρου βρέθηκαν συνολικά, σε διάφορα «πακέτα» 32.000 ευρώ. Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, τα χρήματα δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης από την Αστυνομία βίντεο, από το εξωτερικό και τους εσωτερικούς χώρους του ελικοπτέρου, από οχήματα και χώρους κατά των οποίων πυροβόλησαν οι δράστες, καθώς επίσης και φωτογραφίες με κατασχεμένα όπλα.

Οι αρχές εξετάζουν επίσης τον ρόλο των δύο γυναικών που εμπλέκονται στην υπόθεση. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, πρόκειται για δύο αλλοδαπές, εκ των οποίων η μία είναι ρωσικής καταγωγής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Leave a Comment