Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οργή και θρήνος στην κηδεία του 23χρονου (video)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το Περιστεριωτόπουλο της ομάδας ΔΙΑΣ, που έχασε τη ζωή του κατά τη συμπλοκή με εγκληματίες

Σε κλίμα οργής και οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Κοιμητήριο Περιστερίου.

Το Περιστεριωτόπουλο έχασε τη ζωή του κατά τη συμπλοκή με εγκληματίες στην περιοχή του Ρέντη, ενώ το «παρών» έδωσαν εκατοντάδες συνάδελφοί του, αλλά και απλοί πολίτες.

Από τα πολιτικά πρόσωπα, μόνο ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης παρέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία και αρκετοί ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Είχαν προσέλθει νωρίτερα να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους ο πρώην Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, οι Βουλευτές του ΛΑΟΣ Αδ. Γεωργιάδης, Αθ. Πλεύρης και η πρώην Βουλευτής της ΝΔ Κ. Παπακώστα, οι οποίοι αποχώρησαν σχεδόν αμέσως.

Στο χώρο του κοιμητηρίου βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Κώστας Παπαντωνίου, ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Δ. Κελάφας, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Περιστερίου, καθώς και το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κατεβασμένα ρολά στα καταστήματα της αλυσίδας Pizza Fan

Peristerinews.gr Newsroom

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Peristerinews.gr Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται μπιφτέκια κοτόπουλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment