PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ομόφωνα ένοχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και στο Εφετείο


Ομόφωνα ένοχος ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος και στο εφετείο, όπως πρωτοδίκως, για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας. Επίσης καταδικάστηκε για ψευδή κατάθεση και ψευδομαρτυρία με την οποία κατέστησε άλλον κατηγορούμενο.

Η υπεράσπιση ζήτησε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου σύννομου βίου, ο εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη του ελαφρυντικού, κάνοντας λόγο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια αναγνώρισης του ελαφρυντικού στον κατηγορούμενο» τόνισε ο εισαγγελέας και έκανε λόγο για την «εξύφανση ενός σατανικού σχεδίου».

«Έδρασε με ένα τρόπο πρωτοφανή. Είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν γίνει στον κόσμο. Ζήτησε να κάνει συνεδρίες με την ψυχολόγο αφού είχε κάνει το έγκλημα και δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ», τόνισε ο κ. Κούτρας.

Ισόβια και 11,6 χρόνια όπως και πρωτόδικα

Ούτε μια μέρα δεν μειώθηκε η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από το Εφετείο το οποίο του επέβαλε, όπως και πρωτόδικα, ισόβια και 11,6 χρόνια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν και της σκυλίτσας τους Ρόξυ και συνολική χρηματική ποινή ύψους 21.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment