PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ομιλία Περιφερειάρχη Αττικής στο Συνέδριο του Economist


Ο Γιάννης Σγουρός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο του Economist, για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ (Energy Summit) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 & 29 Μαρτίου στο Καβούρι Αττικής.

«Η βιώσιμη ανάπτυξη και η διαχείριση των στερεών και υγρών αποβλήτων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο του Economist, για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ (Energy Summit) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 & 29 Μαρτίου στο Καβούρι Αττικής, υπό την αιγίδα του ελληνικού Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς και του Κυπριακού Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής επεσήμανε επίσης ότι: «Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της Αττικής σήμερα είναι η διαχείριση των απορριμμάτων. Πρόκειται για ένα θέμα που προδιαγράφει τις τύχες μας και το οικονομικό μέλλον της Αττικής. Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι δείκτης πολιτισμού και λειτουργίας μιας κοινωνίας.

Οι 7.000 τόνοι απορριμμάτων που καθημερινά θάβονται στην ήδη κορεσμένη χωματερή της Φυλής, δεν αφήνουν περιθώρια για δισταγμούς και παραλείψεις. Δεν μας αξίζει και δεν θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε μια τριτοκοσμική Αττική».

Αναλυτικά η ομιλία του Περιφερειάρχη Αττικής στο Συνέδριο του Economist

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: Εντατικοποιούμε τους ελέγχους για το πασχαλινό τραπέζι

Peristeri News

Περιφέρεια Αττικής: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης των πολιτών

Peristeri News

Χρηματοδότηση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών στον Δήμο Περιστερίου από την Περιφέρεια Αττικής

Peristeri News

Leave a Comment