PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου


Με μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων νέων, εργαζόμενων και αγωνιστών κάθε γενιάς της πόλης πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου στην πλατεία Δημαρχείου το διήμερο 24 και 25 Ιούνη.

Στο πλούσιο διήμερο εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Εργατική Λέσχη Περιστερίου πραγματοποιήθηκαν δύο ξεχωριστές συζητήσεις για τους δρόμους οργάνωσης των εργαζόμενων στη γειτονιά και για το ζήτημα του πολέμου και της προσφυγιάς και μια παρουσίαση για το εργατικό κίνημα στην Αμερική την περίοδο 1890-1965 και το ρόλο των Ελλήνων και των Μαύρων εργατών. Την ίδια στιγμή, ο κόσμος ξεναγήθηκε στα θεματικά περίπτερα της Εργατικής Λέσχης που βρίσκονταν στο χώρο του φεστιβάλ.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα πολλών μουσικών ρευμάτων και ειδών έδωσαν το δικό τους παλμό και τη δική τους πολιτιστική πρόταση στις συναυλίες του φεστιβάλ.

Ροκ, χιπ χοπ, λάτιν, λαϊκή, ρεμπέτικη και παραδοσιακή μουσική πλημμύρισαν τη σκηνή του φεστιβάλ με όμορφες μελωδίες και τραγούδια.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο – αφιέρωμα με αποσπάσματα από τις συναυλίες, φωτο – ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις και τα θεματικά περίπτερα του φεστιβάλ:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment