• Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

Peristeri News
Αυγ28/ 2015

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό την Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό την Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου.

Κατόπιν της συνεδρίασης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία, στα σκαλοπάτια της Βουλής.

Κατά την εισήγησή της, η κ. Θάνου αναφέρθηκε στην κύρια αρμοδιότητα της κυβέρνησης, που είναι «η διασφάλιση της διεξαγωγής των εκλογών κατά τρόπο αδιάβλητο και μέσα σε ένα ήρεμο κλίμα».

Μίλησε όμως και για το πολύ πιθανό σενάριο να απαιτηθεί να διαχειριστεί και ορισμένα άλλα ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό και η ομαλή έναρξη και λειτουργία των σχολείων.

«Θα καταβάλλουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας ώστε και οι εκλογές να γίνουν με τρόπο άψογο και όλα τα άλλα ζητήματα που πιθανόν να προκύψουν να επιλυθούν με κατά τον δυνατόν επιτυχέστερο τρόπο», πρόσθεσε η πρωθυπουργός.

Αναφορικά με τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης η κ. Θάνου είπε ότι πρόκειται για πρόσωπα τα οποία ήταν κατά το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, δηλαδή, διακεκριμένες προσωπικότητες της επιστήμης, της πολιτικής, της τέχνης.