PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπανδρέου – Καρατζαφέρη



Λίγο μετά τις 12:00, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και όπως έχει ήδη δηλώσει αρκετές φορές, είπε πως θεωρεί ως την καλύτερη λύση μια κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει εμφανιστεί και ως υπέρμαχος των πρόωρων εκλογών.

Λίγο μετά τις 12:00, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και όπως έχει ήδη δηλώσει αρκετές φορές, είπε πως θεωρεί ως την καλύτερη λύση μια κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει εμφανιστεί και ως υπέρμαχος των πρόωρων εκλογών. Η συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Καρατζαφέρη διήρκεσε μία ώρα.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε πως θα πρέπει να υπάρξει συνευθύνη και ο πρωθυπουργός δεν απέρριψε αυτή την πρόταση. Επίσης, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ενημερωμένος για τις προτάσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπανδρέου – Σαμαρά
Περίπου μία ώρα διήρκεσε το τετ α τετ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα, η συνάντηση άρχισε στις 10.30 και κράτησε μέχρι τις 11.20.

Ο κ. Παπανδρέου, υποδεχόμενος τον κ. Σαμαρά, του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα χθεσινά του γενέθλια και, απευθυνόμενος στο προσωπικό του Μαξίμου, είπε «να κεράσουμε τον κ. Πρόεδρο, διότι χθες γιόρταζε, είχε γενέθλια». Ο Αντώνης Σαμαράς, μάλλον αιφνιδιασμένος, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και δέχθηκε το κέρασμα.

Ακολουθεί το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα των συναντήσεων του πρωθυπουργού:

Στις 13.30 μ.μ., με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα.

Στις 14. 30 μ.μ., με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Στις 15.30 μ.μ., με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.

Στις 19.30 μ.μ., ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο Μέγαρο Μουσικής.

Ενώ αύριο, Τετάρτη, στις 10.00 το πρωί, ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εν τω μεταξύ, οι επικεφαλής του Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό τους από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, ανήρτησαν πανό από την πλευρά του Αγνώστου Στρατιώτη, το οποίο αναγράφει: «Η Ελλάδα δεν πωλείται. Ναι στην ομοψυχία, όχι στη συνενοχή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment