PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπανδρέου – Τσίπρα


Λίγο μετά τις 14:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα.

Λίγο μετά τις 14:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Παπανδρέου, αμέσως μόλις μπήκε στο Μαξίμου ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., παραίνεσε το προσωπικό να κεράσει κάτι τον κ. Τσίπρα, όμως εκείνος απάντησε βιαστικά πως θέλει μόνο νερό, γιατί ο καφές θα είναι πικρός.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ήρθε στο Μαξίμου για να πει στον πρωθυπουργό ότι δεν πρέπει να προχωρήσει σε αυτό το έγκλημα. «Ο πρωθυπουργός έχει ωθήσει τη χώρα στην καταστροφή και δεν έχει το θάρρος να παραδεχθεί το λάθος του.

Ο κ. Παπανδρέου ψάχνει για συνένοχους και όχι για συναίνεση. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει. Ο λαός χρειάζεται να ζει με αξιοπρέπεια».

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπανδρέου – Καρατζαφέρη

Λίγο μετά τις 12:00, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και όπως έχει ήδη δηλώσει αρκετές φορές, είπε πως θεωρεί ως την καλύτερη λύση μια κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει εμφανιστεί και ως υπέρμαχος των πρόωρων εκλογών. Η συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Καρατζαφέρη διήρκεσε μία ώρα.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε πως θα πρέπει να υπάρξει συνευθύνη και ο πρωθυπουργός δεν απέρριψε αυτή την πρόταση. Επίσης, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ενημερωμένος για τις προτάσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπανδρέου – Σαμαρά
Περίπου μία ώρα διήρκεσε το τετ α τετ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα, η συνάντηση άρχισε στις 10.30 και κράτησε μέχρι τις 11.20.

Ο κ. Παπανδρέου, υποδεχόμενος τον κ. Σαμαρά, του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα χθεσινά του γενέθλια και, απευθυνόμενος στο προσωπικό του Μαξίμου, είπε «να κεράσουμε τον κ. Πρόεδρο, διότι χθες γιόρταζε, είχε γενέθλια». Ο Αντώνης Σαμαράς, μάλλον αιφνιδιασμένος, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και δέχθηκε το κέρασμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment