PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 15/6


Στις ταινίες αυτής της εβδομάδας υπάρχει μυθικός τρόμος, καταπιεσμένο πάθος, τρυφερές σχέσεις, κωμικές περιπέτειες ανθρώπων αλλά και αυτοκινήτων, και μια ολέθρια σχέση που συνθέτουν το μέτριο κινηματογραφικό μενού.

«Η μούμια»

Ο μύθος της μούμιας ζωντανεύει ξανά στη μεγάλη οθόνη, μέσα από την τρομακτική περιπέτεια φαντασίας του Άλεξ Κούρτζμαν. Θαμμένη για 5.000 χρόνια, βαθιά στην έρημο, η Αιγύπτια βασίλισσα Άμανετ ξυπνά και προσπαθεί να κυριαρχήσει στον σύγχρονο κόσμο, σκορπίζοντας τον τρόμο. Σε έναν ιδιότυπο κόσμο θεών και τεράτων, η διαφορά μεταξύ καλού και κακού γίνεται ιδιαίτερα δυσδιάκριτη και οι θυσίες μοιάζουν μονόδρομος.

Σκηνοθεσία: Άλεξ Κούρτσμαν
Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Ράσελ Κρόου, Σοφία Μπουτέλα

«Όλα όσα αγαπήσαμε»

Το γαλλικό αισθηματικό δράμα αποτελεί προσαρμογή του μυθιστορήματος της Μιλένα Άγκους, «Mal di Pietre», που διαδραματίζεται αμέσως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μία νεαρή Γαλλίδα, που λαχταρά και ονειρεύεται τον έρωτα, παντρεύεται χωρίς τη θέλησή της έναν έντιμο και στοργικό Ισπανό αγρότη. Όταν, λόγω μιας ασθένειας, τη στέλνουν στις Άλπεις, γνωρίζει έναν τραυματία βετεράνο του πολέμου της Ινδοκίνας, ο οποίος πυροδοτεί το πάθος που έκρυβε μέσα της.

Σκηνοθεσία: Νικόλ Γκαρσία
Πρωταγωνιστούν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Λουί Γκαρέλ, Άλεξ Μπρεντεμίλ

«Μικρά βήματα»

Το γαλλικό δράμα ξετυλίγει μια συγκινητική ιστορία συμφιλίωσης και συγχώρεσης. Ηρωίδα της είναι μια χαρισματική μαία, της οποίας οι μέθοδοι έρχονται σε αντίθεση με τη μοντέρνα ιατρική. Μια μέρα, δέχεται ένα περίεργο και πιεστικό τηλεφώνημα από την επιπόλαιη και πάντα υπερβολική ερωμένη του πατέρα της, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και τριάντα χρόνια.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Πρόβοστ
Πρωταγωνιστούν: Κατρίν Ντενέβ, Κατρίν Φροτ

«Ξα μου»

Στην πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία, η Κλειώ Φανουράκη κάνει μια περιήγηση στην κρητική γη και σε όσα μας κάνουν πιο δυνατούς. Ένας διευθυντής ξενοδοχείου, μετά την απρόσμενη απόλυσή του, οδηγείται από την οικογένειά του σε ανοίκεια, απρόοπτα και αναζωογονητικά μονοπάτια κοντά στη γη και τη φύση, τα οποία τον φέρνουν αντιμέτωπο με την ίδια τη δύναμη και τη θέληση του εαυτού του, με την «εξά» του και με όσα υπάρχουν γύρω μας και δεν τα βλέπουμε.

Σκηνοθεσία: Κλειώ Φανουράκη
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χωραφάς, Σοφία Χιλλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Άννα Φόνσου, Ζωή Χωραφά

«Είναι για το καλό σου»

Συγκεντρώνοντας τους καλύτερους ηθοποιούς της Ισπανίας και περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ στο ισπανικό box office, η κωμωδία του Κάρλος Θερόν καταπιάνεται με τις αντιδράσεις τριών πατεράδων, όταν οι κόρες τους αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους με τους αγαπημένους τους. Θεωρώντας τους ακατάλληλους και ανεπρόκοπους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν τα πάντα, για να τους ξεφορτωθούν.

Σκηνοθεσία: Κάρλος Θερόν
Πρωταγωνιστούν: Χαβιέ Καμάρα, Χοσέ Κορονάδο, Ρομπέρτο Αλαμο

«Άλλοθι για παντρεμένους»

Στη γαλλική κωμωδία, ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας, η οποία προσφέρει άλλοθι σε παντρεμένους που θέλουν να κάνουν αταξίες, καταστρώνει απίστευτα σχέδια και στρατηγικές, ώστε να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Όταν ερωτεύεται μία γυναίκα που σιχαίνεται τους ψεύτες άντρες, αποκρύπτει την πραγματική φύση της δουλειάς του. Για κακή του τύχη, όταν γνωρίζει τους γονείς της, διαπιστώνει ότι ο πατέρας της είναι πελάτης του.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Λασό
Πρωταγωνιστούν: Φιλίπ Λασό, Ελοντί Φοντάν, Ναταλί Μπάιγ

«Ο γιατρός έχει τρεχάματα»

Ένας χωρισμένος ψυχίατρος, ο οποίος μένει μόνος σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιεί και ως ιατρείο, είναι ο ήρωας της ιταλικής κωμωδίας. Όταν ο καρδιολόγος του λέει ότι είναι απαραίτητο για την υγεία του να αρχίσει να γυμνάζεται, αναγκάζεται να ακολουθήσει τις εντολές του. Έτσι, μπαίνει στη ζωή του μια κεφάτη και παρορμητική γυμνάστρια, με την οποία αναπτύσσει μία απρόσμενη σχέση.

Σκηνοθεσία: Φραντσέσκο Αμάτο
Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σερβίλο, Βερόνικα Ετσέγκι, Κάρλα Σινιόρις

«Αυτοκίνητα 3»

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει, στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών κινουμένων σχεδίων. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί τη βοήθεια μιας νεαρής τεχνικού, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Φι

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 15/6-21/6

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment