PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οι πρώτες αλλαγές του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ


Τις πρώτες αλλαγές έκανε χθες ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετώντας σε τρεις θέσεις-κλειδιά του κομματικού μηχανισμού στενούς συνεργάτες του και πρόσωπα από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη.

Με την ανάληψη της ηγεσίας της Κουμουνδούρου ο κ. Κασσελάκης τοποθέτησε διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τον Μανώλη Καπνισάκη.

Ο κ. Καπνισάκης είναι δικηγόρος της οικογένειας Κασσελάκη καθώς και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος στήριξε αποφασιστικά τον 35χρονο επιχειρηματία στη νικηφόρα πορεία του στις εσωκομματικές εκλογές.

Ταυτόχρονα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντικατέστησε τον εκπρόσωπο Τύπου της μετεκλογικής περιόδου, Στέργιο Καλπάκη, με τη δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης και πρώην βουλευτίνα Β’ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη, η οποία είναι ένα από τα πρώτα πρόσωπα που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του για την ηγεσία.

Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης όρισε διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον πρώην βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργο Τσίπρα.

Ο εξάδελφος του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα από τα 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που συνυπέγραψαν για την υποψηφιότητα Κασσελάκη και θα αντικαταστήσει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment