PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 9/5



Έξι νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες, λίγο πριν από το άνοιγμα των θερινών κινηματογράφων.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το γνωστό και πετυχημένο επικό φραντσάιζ «Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων», η σάτιρα «Club Zero» της Τζέσικα Χάουσνερ και το ιαπωνικό animation «Detective Conan: To Μαύρο Υποβρύχιο».

«Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Χρόνια μετά τη βασιλεία του Σίζαρ οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους, ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τυραννικός ηγέτης χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν.

Σκηνοθεσία: Γουές Μπολ
Πρωταγωνιστούν: Όουεν Τιγκ, Φρέγια Άλαν, Κέβιν Ντουράντ

«Club Zero»

Θρίλερ, αυστριακής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2023. Σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο, μια νεαρή δασκάλα αναλαμβάνει να αλλάξει προς το καλύτερο τις διατροφικές συνήθειες των μαθητών με ένα πρωτοποριακό σεμινάριο «ενσυνείδητης διατροφής». Καθώς οι τακτικές της γίνονται ολοένα και πιο ακραίες, με αποτέλεσμα οι απόψεις της να θυμίζουν πλέον περισσότερο αρχηγό αίρεσης παρά διατροφολόγου, η υγεία των παιδιών αρχίζει να κλονίζεται επικίνδυνα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Τζέσικα Χάουσνερ
Πρωταγωνιστούν: Μία Βασικόβσκα, Ξένια Ντεβριέντ, Σαμ Χορ, Σίτσε Μπάμπετ Κνούτσεν, Έλσα Ζιμπερστάιν

«The Big Father»

Δραματική σάτιρα, ελληνικής παραγωγής του 2023. Η περιπέτεια ενός οικογενειάρχη και σκηνοθέτη στο επάγγελμα, ο οποίος στην προσπάθειά του να σώσει το σπίτι του από τις τράπεζες, καταλήγει να μετατρέψει τη ζωή του και αυτή της οικογένειάς του σε ριάλιτι σόου.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Στραγαλινός
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Παντελίδης, Έλενα Τυρέα, Νοεμή Βασιλειάδου, Χριστίνα Μπρέκου, Χρήστος Ζαχάρωφ, Δημήτρης Ραφτόπουλος, Κωστής Σαββιδάκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Πάνος Κρανιδιώτης, Κώστας Κονταράτος, Βασιλική Ρούσσου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης

«Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων»

Περιπέτεια φαντασίας, καναδικής παραγωγής του 2022. Άγνωστοι μεταξύ τους, ο Τζέισον και η Βίβιαν είναι δυο παιδιά που επιβιβάζονται σε ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο το οποίο τους εκτοξεύει εκατομμύρια χρόνια πίσω.

Σκηνοθεσία: Αριστομένης Τσίρμπας
Πρωταγωνιστούν: Σόφιαν Ολένιουκ, Λόλα Ροσινιόλ-Αρτς, Πατρίτσια Σάμερσετ, Αριστομένης Τσίρμπας

«Sobibor»

Ιστορικό πολεμικό δράμα, ρωσικής παραγωγής του 2018. Τον Οκτώβριο του 1943, ο ανθυπολοχαγός του σοβιετικού στρατού Αλεξάντρ Πετσέρσκι συνελήφθη και κατέληξε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Σομπιμπόρ στην Πολωνία, και μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες κατάφερε να σχεδιάσει μια διεθνή εξέγερση κρατουμένων από χώρες της Δυτικής Ευρώπης και την Πολωνία, τη μοναδική επιτυχημένη εξέγερση στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί.

Σκηνοθεσία: Κονσταντίν Χαμπένσκι
Πρωταγωνιστούν: Κονσταντίν Χαμπένσκι, Μαρία Κοζεβνίκοβα, Κριστόφ Λαμπέρ, Βόλφγκανγκ Τσέρνι

«Detective Conan: To Μαύρο Υποβρύχιο»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, ιαπωνικής παραγωγής του 2023. Μια εγκληματική οργάνωση σχεδιάζει επίθεση σε μια υποβρύχια εγκατάσταση της Ιντερπόλ, όπου σύντομα θα παρουσιασθεί ένα προηγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης και ο ντετέκτιβ Κόναν και η παρέα του είναι οι μόνοι που μπορούν να αποτρέψουν την οργάνωση από την απόκτηση πολύτιμων πληροφοριών.

Σκηνοθεσία: Γιουζούρου Τατσικάβα

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 9/5-15/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/5

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/4

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/4

Peristeri News

Leave a Comment