PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/12


Έξι νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι η τελευταία ταινία του σημαντικού Άγγλου σκηνοθέτη Κεν Λόουτς «Η Τελευταία Παμπ» και ο φιλόδοξος «Μαέστρος» του Μπράντλεϊ Κούπερ.

«Η Τελευταία Παμπ»

Κοινωνικό δράμα, βρετανικής παραγωγής του 2023. Το «Old Oak» (Παλιά Βελανιδιά) είναι η τελευταία παμπ, ο μοναδικός δημόσιος χώρος που έχει απομείνει σε μια κοινότητα πρώην ανθρακωρύχων που παρακμάζει εδώ και 30 χρόνια. Ο ιδιοκτήτης TJ Μπαλαντάιν παλεύει να την κρατήσει ανοιχτή, και τα πράγματα χειροτερεύουν όταν η παμπ γίνεται αντικείμενο έριδας μετά την άφιξη προσφύγων από τη Συρία. Εντωμεταξύ, μια απρόσμενη φιλία ανθίζει ανάμεσα στον TJ και μια νεαρή Σύρια, τη Γιάρα. Θα μπορέσουν να βρουν έναν τρόπο ώστε οι δύο κοινότητες να καταλάβουν η μία την άλλη;

Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς
Πρωταγωνιστούν: Ντέιβ Τέρνερ, Έμπλα Μαρί, Τρέβορ Φοξ, Νιλ Λάιπερ

«Ο Μαέστρος»

Βιογραφικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η αξεπέραστη και παράφορη σχέση του θρυλικού μαέστρου Λέοναρντ Μπερνστάιν με την κοσταρικανή ηθοποιό Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν, που κράτησε μία ζωή.

Σκηνοθεσία: Μπράντλεϊ Κούπερ
Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Ματ Μπόμερ, Σαμ Νίβολα, Σάρα Σίλβερμαν

«Αγάπη, Ζωή»

Δραματική ταινία, ιαπωνικής και γαλλικής παραγωγής του 2022. Η Ταέκο και ο σύζυγος της, Τζίρο, ζουν φιλήσυχα με τον μικρό της γιο Κέιτα, όταν ένα τραγικό ατύχημα φέρνει στη ζωή τους τον χαμένο πατέρα του παιδιού, τον Παρκ. Πλέον όμως ο Παρκ είναι άστεγος και δεν έχει ακοή, κάτι που προκαλεί πόνο και ενοχές στην Ταέκο που σπεύδει να τον βοηθήσει.

Σκηνοθεσία: Κότζι Φουκάντα
Πρωταγωνιστούν: Φουμίνο Κιμούρα, Κέντο Ναγκαγιάμα, Άτομ Σουνάντα

«Ο Τελευταίος Στρατιώτης»

Δραματική ταινία, βρετανικής παραγωγής του 2023. Ένας βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το σκάει από ένα γηροκομείο στη Βόρεια Ιρλανδία και κάνει ένα συναρπαστικό και κουραστικό ταξίδι μέχρι τη Γαλλία για να παρευρεθεί στον εορτασμό της 75ης επετείου από την απόβαση στη Νορμανδία. Εκεί πρέπει να βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Σκηνοθεσία: Τέρι Λοάν
Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Κλέμενς Ποεσί, Γιούργκεν Πρόχνοβ, Τζον Έιμος

«Thanksgiving»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ένα χρόνο μετά τη θανατηφόρα εισβολή πελατών σε πολυκατάστημα κατά τη διάρκεια μιας Black Friday που συνέπεσε με τη Μέρα των Ευχαριστιών, ένας μυστηριώδης μακελάρης ξεκινά ένα δολοφονικό σερί με θύματα τους υπεύθυνους της τραγωδίας.

Σκηνοθεσία: Ιλάι Ροθ
Πρωταγωνιστούν: Πάτρικ Ντέμπσι, Άντισον Ρέι, Μίλο Μανχάιμ

«Ένα Ταξίδι για Πάπιες»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης και γαλλικής παραγωγής του 2023. Μια παπιο-οικογένεια καταφέρνει να πείσει τον υπερπροστατευτικό πατέρα να εγκαταλείψουν το ασφαλές σπιτικό τους για να ταξιδέψουν στον Νότο για διακοπές, αγνοώντας ωστόσο ότι τους περιμένει μια περιπετειώδης οδύσσεια.

Σκηνοθεσία: Μπενζαμέν Ρενέρ, Γκουίλο Χόμσι

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 7/12-13/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment