PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/10


Φτωχή σε νέες ταινίες η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Οκτωβρίου, με μόλις δύο ταινίες να κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη, λόγω Τζέιμς Μποντ που συνεχίζει να τραβά το ευρύ κοινό. Ξεπερνώντας τα 80.000 εισιτήρια το πρώτο τετραήμερο προβολής του, το “No Time To Die” έκανε και το πιο δυνατό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, χαρίζοντας τα χαμόγελα στους αιθουσάρχες και μια πιο αισιόδοξη προοπτική για τη φετινή σεζόν.

Για την εβδομάδα που ξεκινά, εκτός της τελευταίας ερμηνείας του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ που ήδη κυκλοφορεί, οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους νικητές της φετινής Χρυσής και της περσινής Αργυρής Άρκτου της Μπερλινάλε.

«Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό»

Δραματική σάτιρα, ρουμανικής παραγωγής του 2021. Η Έμι, καθηγήτρια ιστορίας σε ένα πολύ καθώς πρέπει σχολείο, βλέπει την καριέρα και την υπόληψή της να απειλούνται όταν διαρρέει στο ίντερνετ μια ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου στην οποία πρωταγωνιστεί. Οργισμένοι γονείς απαιτούν την απόλυσή της, η Έμι όμως αρνείται να παραδώσει τα όπλα.

Σκηνοθεσία: Ράντου Ζούντε
Πρωταγωνιστούν: Κάτια Πασκάριου, Κλαούντια Ιερεμία, Ολίμπια Μάλαι, Αλεξάντρου Ποτόσεαν, Φλορίν Πετρέσκου

«Η Γυναίκα που Έφυγε»

Δραματική ταινία, νοτιοκορεατικής παραγωγής του 2020. Όταν ο σύζυγός της φεύγει για δουλειές, η Γκαμχί στη διάρκεια ενός γεμάτου 24ώρου συναντά τρεις φίλες της που ζουν στις άκρες της μεγαλούπολης της Σεούλ. Κάνουν φιλική συνομιλία αλλά υπάρχουν διαφορετικά ρεύματα που ρέουν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, τόσο πάνω όσο και κάτω από την επιφάνεια.

Σκηνοθεσία: Χονγκ Σανγκ-σου
Πρωταγωνιστούν: Κιμ Μιν-χι, Σέο Γιουνγκ-γχουα, Σονγ Σέονγκ-μιν

 

** Όλοι οι κλειστοί κινηματογράφοι λειτουργούν ως μεικτοί χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης και αρνητικό rapid test με ισχύ 48 ωρών.

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 7/10-13/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment