PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 30/9


Με τρεις καινούργιες ταινίες και το μεγαθήριο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ο κατάσκοπος που εδώ και εξήντα χρόνια συναρπάζει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, ξεκινά απόψε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα.

Την πολυαναμενόμενη νέα περιπέτεια του θρυλικού πράκτορα 007, δράμα από το Ισραήλ, αντισυμβατική ελληνική ταινία, τη Νίνα Χος σε ένα ανατρεπτικό δράμα και μια κωμωδία σε streaming θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, οι σινεφίλ.

«No Time To Die»

Περιπέτεια, βρετανικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2020. Ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση, και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της ΣΙΑ εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους κακοποιού, ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Σκηνοθεσία: Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Κρεγκ, Ράμι Μαλέκ, Άννα ντε Άρμας, Λέα Σειντού, Ρέιφ Φαίνς, Κριστόφ Βαλτς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ραίτ, Λασάσα Λιντς

«Εγκλωβισμένος»

Δράμα, ισραηλινής παραγωγής του 2019. Η καθημερινότητα ενός αστυνομικού αναστατώνεται επικίνδυνα όταν η σύζυγός του αποβάλλει κι εκείνος έρχεται σε σύγκρουση με την έφηβη θετή κόρη του, ενώ στη δουλειά του κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Σκηνοθεσία: Γιάρον Σάνι
Πρωταγωνιστούν: Σταβ Άλμαγκορ, Εράν Ναΐμ, Σταβ Πατάι, Λαλίβ Σιβάν

«Η Ακρόαση»

Δράμα, γερμανικής και γαλλικής παραγωγής του 2019. Η Άννα Μπρόνσκι είναι δασκάλα βιολιού σε ένα μουσικό γυμνάσιο. Παρά την αντίθεση όλων των άλλων δασκάλων, η Άννα αναλαμβάνει την εισαγωγή ενός μαθητή, του Αλέξανδρου, στον οποίο και εντοπίζει ένα αξιοσημείωτο ταλέντο. Αποφασισμένη να τον προετοιμάσει για την ενδιάμεση εξέταση, παραμελεί την οικογένειά της – τον γιο της, Χόνας, τον οποίο και φέρνει σε ανταγωνισμό με τον νέο της μαθητή και τον σύζυγό της, Φιλίπ. Ο συνάδελφός της, Κρίστιαν, με τον οποίο έχει σχέση, την πείθει να συμμετάσχει σε ένα κουιντέτο. Όταν αποτυγχάνει κατά τη διάρκεια της κοινής τους συναυλίας, η πίεση αυξάνεται και εστιάζει πλέον όλη της την προσοχή στον μαθητή της. Την ημέρα των εξετάσεων τα γεγονότα παίρνουν μία τραγική τροπή.

Σκηνοθεσία: Ινα Βάισε
Πρωταγωνιστούν: Νίνα Χος, Σόφι Ρόις, Θόρστεν Μέρτεν, Σιμόν Αμπκαριάν

«Δεν Ακούμε τα Τραγούδια»

Μαύρη κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2019. Ο Νίκος και η Νόρα προσκαλούν στο σπίτι τους τον Άγγελο για να περάσει τη νύχτα μαζί τους, έναντι αμοιβής. Η συνάντησή τους θα ξεκινήσει γεμάτη παιχνιδιάρικες εκπλήξεις, θα εξελιχθεί όμως εντελώς απρόοπτα και για τους τρεις τους.

Σκηνοθεσία: Τάκης Παπαναστασίου
Πρωταγωνιστούν: Νάνσυ Σιδέρη, Πάνος Παπαδόπουλος, Μιχαήλ Ταμπακάκης

 

** Όλοι οι κλειστοί κινηματογράφοι λειτουργούν ως μεικτοί χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης και αρνητικό rapid test με ισχύ 48 ωρών.

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 30/9-6/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment