PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/8


Η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Αυγούστου ανοίγει με έξι νέες ταινίες και μία επανέκδοση, που γίνονται ανάσες δροσιάς εν μέσω καύσωνα.

Ανατρεπτική και… γκουρμέ ιστορία αγάπης από τη Δανία, συγκινητικό αγροτικό δράμα γεμάτο μαύρο χιούμορ, καλοκαιρινές ερωτικές περιπέτειες με γερές δόσεις μυστηρίου και σασπένς, μια σύγχρονη ανάγνωση του «Όλιβερ Τουίστ», ισπανική κωμωδία απαγωγών και παρεξηγήσεων, περιπετειώδες θρίλερ, μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες ενηλικίωσης και ένα διεισδυτικό ψυχόδραμα συνθέτουν το μενού αυτή την εβδομάδα.

«Η Γεύση της Απιστίας»

Δραματική ταινία, δανέζικης παραγωγής του 2021. Παντρεμένοι με δυο μικρά παιδιά, οι Κάρστεν και Μάγκι είναι ιδιοκτήτες του σικάτου εστιατορίου «Μάλους». Όνειρο της ζωής τους είναι να κερδίσουν ένα αστέρι Μισελέν, όμως το τίμημά του θα αποδειχτεί πολύ υψηλό για τη σχέση τους.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μπόε
Πρωταγωνιστούν: Νικολάι Κόστερ – Βαλντάου, Κατρίνε Γκρέις-Ρόζενταλ, Φλόρα Αουγκούστα

«Αδέρφια σε Σύγκρουση»

Δραματική κομεντί, αυστραλέζικης παραγωγής του 2020. Σε μια γωνιά της δυτικής Αυστραλίας, δυο αδέλφια που έχουν να μιλήσουν μεταξύ τους 40 χρόνια αν και ζουν σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων, έρχονται αντιμέτωπα με μια αρρώστια που εξοντώνει τα κοπάδια τους. Μπροστά στην ολοκληρωτική καταστροφή, ο καθένας τους θα αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο.

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Σιμς
Πρωταγωνιστούν: Σαμ Νιλ, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Μάικλ Κέιτον

«Το Καλοκαίρι του ’85»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2020. Σε ένα νορμανδικό θέρετρο της δεκαετίας του ’80 ο 16χρονος Αλέξ γίνεται ζευγάρι με τον γοητευτικό και εξωστρεφή Νταβίντ. Ο έρωτάς τους, όμως, δεν θα κρατήσει παρά έξι εβδομάδες.

Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν
Πρωταγωνιστούν: Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Μελβίλ Πουπό, Φελίξ Λεφέμπβρ, Μπενζαμέν Βουαζάν

«Ο Διάσημος Κλέφτης»

Περιπέτεια, αγγλικής παραγωγής του 2021. Ο Όλιβερ Τουίστ είναι ένας νεαρός που μετά το θάνατο της μητέρας του ζει ως graffiti artist στους δρόμους του Λονδίνου. Γοητευμένος από τη δυναμική Ρεντ, θα γίνει μέλος της νεανικής συμμορίας του πρώην εμπόρου τέχνης Φέιγκιν, ο οποίος σχεδιάζει την κλοπή ενός πολύτιμου πίνακα.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Όουεν
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Κέιν, Λένα Χίντι, Ραφ Λο, Σόφι Σίμνετ

«Οι Κουνιάδοι»

Κωμωδία, ισπανικής παραγωγής του 2021. Ο Εδουάρδο και ο Σαμπόνις είναι δυο απελπισμένοι κουνιάδοι, οι οποίοι χρειάζονται επειγόντως χρήματα ύστερα από ένα υψηλό πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην επιχείρησή τους. Αποφασίζουν λοιπόν να λύσουν το πρόβλημά τους απάγοντας τον Μοδέστο, κουνιάδο της Αλίσια, της υπεύθυνης για το οικονομικό αδιέξοδό τους. Μόνο που εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει δεκάρα.

Σκηνοθεσία: Τόνιο Λόπεθ
Πρωταγωνιστούν: Χοσέ Τουρινιάν, Μιγκέλ ντε Λίρα, Φεντερίκο Πέρεθ Ρέι

«Οδός Μελρόουζ Αριθμός 86»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Ένας πρώην πεζοναύτης που πάσχει από χρόνια διαταραχή μετατραυματικού στρες, εισβάλλει ένοπλος σε μια γκαλερί και παίρνει όμηρους τους παρευρισκόμενους με σκοπό να τους φέρει αντιμέτωπος με τα προσωπικά λάθη τους.

Σκηνοθεσία: Λίλι Μάτα
Πρωταγωνιστούν: Ντάντε Έλζα, Γκρέγκορι Ζάριαν, Αναστάζια Αντόνια

Προβάλλεται η επανέκδοση:

Τα 400 Χτυπήματα Το εντυπωσιακό σκηνοθετικό ντεμπούτο του Φρανσουά Τριφό, ο Αντουάν Ντουανέλ είναι δεκατριών χρονών και ζει στο Παρίσι, με τους γονείς του. Η αδιαφορία των γονιών και η αυταρχική συμπεριφορά των καθηγητών του στο σχολείο, του προκαλεί μια τάση φυγής από το καταπιεστικό, σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον. Έτσι, μετά από πολλές περιπέτειες, ανάμεσα στις οποίες και ο εγκλεισμός του στο αναμορφωτήριο, κατορθώνει να φθάσει επιτέλους στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment