PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/5


Με πέντε νέες ταινίες να κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη μεγάλη οθόνη, ξεκινά ο Μάιος.

Για αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, ξεχωρίζει η περιπέτεια φαντασίας του Doctor Strange, ακόμη ένα γαλλικό δράμα αγωνίας, ενώ το ενδιαφέρον του έχει επίσης ένα γαλλικό θρίλερ και για τους φίλους των ταινιών εποχής υπάρχει το βρετανικό σίκουελ.

«Full Time»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2021. Η Ζουλί που πασχίζει να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά έξω από το Παρίσι, καταφέρνει να κλείσει μια συνέντευξη για τη δουλειά που πάντα ήθελε. Την ημέρα της συνέντευξης, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια γενική απεργία που παραλύει τα μέσα μεταφοράς. Θα χρειαστεί να παλέψει ενάντια στο χρόνο για να διατηρήσει την εύθραυστη ισορροπία που έχει εξασφαλίσει.

Σκηνοθεσία: Ερίκ Γκραβέλ
Πρωταγωνιστούν: Λορ Καλαμί, Αν Σουαρές, Ζενεβιέβ Μινς, Λούσι Γκαλό, Συρίλ Γκουέ, Άγκαθι Ντρον

«Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή»

Δράμα εποχής, βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2022. Βρισκόμαστε στο 1928 και η οικογένεια του Downton μαζί με τους οικιακούς υπηρέτες, είναι παρόντες στο γάμο του Τομ Μπράνσον με την Λούσι Σμίθ. Οι ανακατατάξεις είναι πολλές. Απρόσμενα τηλεφωνήματα με ανέλπιστα μαντάτα και επισκέψεις που θα ταράξουν την ησυχία. Όμως η σημαντικότερη εξέλιξη αφορά την Κοντέσα του Γκράντθαμ, Βάιολετ Κρόουλι, η οποία έχει αποκτήσει μια βίλα στη Νότια Γαλλία που αλλάζει τα δεδομένα της διαθήκης της.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κέρτις
Πρωταγωνιστούν: Μάγκι Σμιθ, Χιου Μπόνβιλ, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν, Μισέλ Ντόκερι, Μάθιου Γκουντ, Λόρα Καρμάικλ

«Δωμάτιο 108»

Δραματικό θρίλερ, βελγικής και γαλλικής παραγωγής του 2021. Ένας διάσημος πολιτικός κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του που βρέθηκε νεκρή, ένα βράδυ, στο δωμάτιο 108 του ξενοδοχείου τους. Είναι αθώος ή ένοχος; Κανείς δεν ξέρει. Και ίσως να μην ξέρει και ο ίδιος.

Σκηνοθεσία: Στεφάν Στρεκέρ
Πρωταγωνιστούν: Ζερεμί Ρενιέ, Αλμά Χοδορόφσκι, Εμανουέλ Μπερκό, Φελίξ Μεριτό

«Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Καθώς ο Doctor Strange κάνει ένα συναρπαστικό, πολυδιάστατο ταξίδι σε διαφορετικά σύμπαντα και διασχίζει παράξενες και επικίνδυνες εναλλακτικές πραγματικότητες μαζί με παλιούς και νέους συμμάχους, ένας μυστηριώδης νέος αντίπαλος τον περιμένει.

Σκηνοθεσία: Σαμ Ράιμι
Πρωταγωνιστούν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ελίζαμπεθ Όλσεον, Τσιουετέλ Ετζιόφορ, Μπένεντικτ Γουόνγκ

«100% Λύκος»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων από την Αυστραλία και μια πολυεθνική παραγωγή του 2020. Ο Φρέντι Λούπιν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος, εάν δεν ήταν απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων! Αντί όμως για λύκο, μεταμορφώνεται σε ένα φουντωτό σκυλί κανίς! Θα καταφέρει να αποδείξει τελικά πως είναι 100% λύκος; Το φιλμ προβάλλεται μεταγλωττισμένο με τις φωνές των Χάρη Αριστείδου, Κούλη Νικολάου, Μάρκου Δρουσιώτη, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Ζωή Κυπριανού, Άρη Κυπριανού, Έφη Χαραλάμπους, Νάτια Χαραλάμπους κ.ά.

Σκηνοθεσία: Φιν Έντκουιστ και Άλεξ Στάντερμαν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 5/5-11/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment