PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 28/3


Με έντεκα ταινίες ξεκινά η κινηματογραφική εβδομάδα, ο θρυλικός «Ντάμπο», μια τρύπα μυστηρίου, ελληνικό κοινωνικό δράμα και ορειβατικό ντοκιμαντέρ, η ιστορία ενός νεαρού Αργεντινού κατά συρροή δολοφόνου, Μελ Γκίμπσον με Σον Πεν και ανάλαφρη ρομαντική κωμωδία ενηλικίωσης είναι ορισμένες από τις πολλές επιλογές.

 

«Ντάμπο»

Η επιστροφή του θρυλικού «Ντάμπο», μετά από περίπου 70 χρόνια, σε μία ταινία για τη σημασία του να είσαι διαφορετικός. Ο Ντάμπο, ένα γλυκό, νεογέννητο ελεφαντάκι με τεράστια αυτιά, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ρημαγμένο τσίρκο του Μαξ Μέντιτσι. Αρχικά, η διαφορετικότητά του είναι πηγή προβληματισμού για τον Μέντιτσι, που υπολόγιζε σε ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι για να προσελκύσει τα πλήθη, μέχρι που ο Ντάμπο ανακαλύπτει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα τεράστια αυτιά για να πετάξει. Ωστόσο, δεν προλαβαίνει να χαρεί, καθώς του στερούν την πολυαγαπημένη του μητέρα, με αποτέλεσμα να καταλήξει μόνος και φοβισμένος, και την ίδια στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός φαντασμαγορικού λούνα παρκ που ονομάζεται Dreamland.

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Εύα Γκριν, Μάικλ Κίτον, Ντάνι ΝτεΒίτο, Άλαν Άρκιν και Νίκο Πάρκερ

 

«Η Τρύπα»

Στην ταινία τρόμου, μια νεαρή μητέρα μετακομίζει με τον γιο της σε ένα απομακρυσμένο σπίτι επαρχιακής πόλης. Εκεί, ο μικρός θα εξαφανιστεί στιγμιαία στο κοντινό δάσος, και η μητέρα εκτός από το παιδί της ανακαλύπτει και μια μυστηριώδη τρύπα. Η παράξενη συμπεριφορά που αναπτύσσει ο γιος της, την κάνουν να αναρωτιέται αν επέστρεψε πραγματικά ο ίδιος.

Σκηνοθεσία: Λι Κρόνιν
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Κόσμο, Σεάνα Κερσλέικ, Σιμόν Κίρμπι και Στιβ Γουόλ

 

«Ελεύθερο Θέμα»

Στο κοινωνικό δράμα, η Ίρις, καθηγήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών, δίνει στους οκτώ φοιτητές της μια άσκηση με ελεύθερο θέμα, με σκοπό την ωρίμανσή τους, σε μια περίοδο αμφισβήτησης των κοινωνικών αξιών. Η ομάδα ενθουσιάζεται με την ιδέα της ελεύθερης επιλογής και δημιουργεί ένα «εργαστήριο φαντασίας» χωρίς όρια.

Σκηνοθεσία: Στέλλα Θεοδωράκη
Πρωταγωνιστούν: Θεοδώρα Τζήμου, Δημήτρης Κίτσος, Μάρθα Λαμπίρη, Λοράν Σοβάζ, Αντώνης Καρυστινός, Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Ιωάννα Μούσουρα

 

«Ευτυχισμένος Λάζαρος»

H δραματική ταινία, περιγράφει την ιστορία του Λάζαρου, ενός νεαρού χωρικού τόσο καλόκαρδου που περνιέται για αφελής και του Τανκρέντι, ενός νέου αριστοκρατικής καταγωγής, καταραμένου από την ίδια του την φαντασία. Ένας ισχυρός δεσμός δημιουργείται μεταξύ τους, όταν ο Τανκρέντι ζητά από τον Λάζαρο να τον βοηθήσει να σκηνοθετήσει την ίδια του την απαγωγή. Αυτή η περίεργη κι απρόσμενη συμμαχία, είναι μια αποκάλυψη για τον Λάζαρο. Μια φιλία τόσο πολύτιμη που θα ταξιδέψει τον Λάζαρο στον χώρο -και τον χρόνο-, σε αναζήτηση του Τανκρέντι.

Σκηνοθεσία: Αλίτσε Ρορβάχερ
Πρωταγωνιστούν: Άλμπα Ρορβάχερ, Ντέιβιντ Μπένεντ, Σερζί Λοπέζ και Νικολέτα Μπράσκι

 

«Ο Άγγελος»

Στη δραματική περιπέτεια, παρουσιάζεται η θρυλική ιστορία του νεαρού Αργεντίνου που έμεινε γνωστός ως «Άγγελος του Θανάτου» και ο εγκληματίας με τα περισσότερα χρόνια κράτησης στην ιστορία της Αργεντινής.

Σκηνοθεσία: Λουίς Ορτέγα
Πρωταγωνιστούν: Λορέντζο Φέρο, Τσίνο Νταρίν, Ντανιέλ Φανέγο και Μερσέντες Μοράν

 

«Mektoub, Αγάπη Μου»

Η ρομαντική κωμωδία, περιστρέφεται γύρω από την κρυφή σχέση της εξωστρεφούς Οφελί και του ήσυχου Αμίν, ο οποίος επιστρέφει στη γενέτειρά του για διακοπές, ενώ έχει παρατήσει τις σπουδές του στην ιατρική για να γίνει σκηνοθέτης.

Σκηνοθεσία: Αμπντελατίφ Κεσίς
Πρωταγωνιστούν: Σαΐν Μπουμεντίν, Οφελί Μπάου και Σαλίμ Κεσιούς

 

«Επιστροφή στην Κορυφή»

Το ορειβατικό ντοκιμαντέρ διακρίθηκε με το βραβείο κοινού στο 20ό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει την ιστορία του 35χρονου Λεωνίδα, ο οποίος αποφασίζει να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου με αναπηρικό αμαξίδιο.

Σκηνοθεσία: Στρατής Χατζηελενούδας

 

«Πόλη υπό Κατοχή»

Στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, μια δεκαετία μετά την κατοχή εξωγήινων δυνάμεων στο Σικάγο, παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στους εισβολείς και εκείνων που συνεργάστηκαν μαζί τους.

Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Γουάιτ
Πρωταγωνιστούν: Άστον Σάντερς, Βέρα Φαρμίγκα, Τζον Γκούντμαν και Κίκι Λέιν

 

«Ο Καθηγητής και ο Τρελός»

Βιογραφικό δράμα εποχής. Λονδίνο, 1872. Ο καθηγητής Τζέιμς Μάρεϊ αρχίζει να συγκεντρώνει ορισμούς με αφορμή την πρώτη έκδοση του Λεξικού της Οξφόρδης για την αγγλική γλώσσα. Λαμβάνει πάνω από 10,000 λήμματα από έναν δόκτορα Γουίλιαμ Μάινορ, ο οποίος είναι τρόφιμος σε άσυλο φρενοβλαβών εγκληματιών. Η ιστορία του Λεξικού της Οξφόρδης για την αγγλική γλώσσα, βασισμένη στο ομώνυμο best-seller του Σάιμον Γουίντσεστερ.

Σκηνοθεσία: Φαράντ Σαφίνια
Πρωταγωνιστούν: Μελ Γκίμπσον, Σον Πεν, Νάταλι Ντόρμερ, Έντι Μάρσαν, Τζένιφερ Ιλ, Τζέρεμι Ίρβιν, Ίοαν Γκρούφονρτ, Ντέιβιντ Ο’ Χάρα, Στίβεν Ντιλέιν και Στιβ Κούγκαν

 

«Κωδικός Κολιμπρί»

Στο χρηματιστηριακό θρίλερ, δύο ξαδέρφια από τη Νέα Υόρκη δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές και τις Συναλλαγές Υψηλής Συχνότητας, όπου το κέρδος βγαίνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το όνειρό τους; Να φτιάξουν μια οπτική ίνα από το Κάνσας μέχρι το Νιου Τζέρσι που θα τους προσφέρει εκατομμύρια. Σε αυτό, θα τους εμποδίσει η Εύα Τόρες, μια παρανοϊκή επενδύτρια και πρώην εργοδότριά τους, η οποία βρίσκεται συνεχώς πίσω τους και δεν θα σταματήσει μέχρι να τους δει να καταστρέφονται.

Σκηνοθεσία: Κίμ Νγκούγιεν
Πρωταγωνιστούν: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σάλμα Χάγιεκ και Μάικλ Μάντο

 

«Στιγμιαία Οικογένεια»

Στην οικογενειακή δραματική κωμωδία, ένα ζευγάρι αποφασίζει να κάνει οικογένεια και αρχίζει να εξετάζει την επιλογή της υιοθεσίας. Όταν θα αναλάβουν τρία αδέρφια, συμπεριλαμβανομένης μιας ατίθασης 15χρονης, θα διαπιστώσουν ότι τα πράγματα είναι δυσκολότερα από ό,τι περίμεναν. Τώρα, ο δυο τους, θα αναγκαστούν να μάθουν τα κατατόπια του να είσαι γονιός, με την ελπίδα να γίνουν οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Σον Άντερς
Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρόουζ Μπερν, Οκτάβια Σπένσερ, Ιζαμπέλα Μονέρ και Γκουστάβο Κιρόζ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 28/3-3/4
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment