• Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Οι ιδέες νέων ανθρώπων που θα πάνε μπροστά το Περιστέρι

Peristeri News
Μάρτιος28/ 2019

Με τις δημοτικές εκλογές να απέχουν περίπου δυο μήνες, αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη νέων υποψηφίων και προσώπων είναι οι προτάσεις που έχουν να επιδείξουν ως προς την ανάπτυξη του Περιστερίου.

Μια πολύ καλή πρόταση που έφτασε στα αυτιά μας μέσω των κοινωνικών δικτύων είναι το θέμα της αναμόρφωσης της εικόνας των εργατικών πολυκατοικιών τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου.

Αυτή είναι και η ομορφιά της διαδικασίας των εκλογών, η ανάδειξη προτάσεων που θα κάνουν ακόμα καλύτερο το Περιστέρι και τόπο προορισμού για περισσότερους πολίτες.

Πόσο μάλλον όταν η πρόταση προέρχεται από έναν πρωτοεμφανιζόμενο υποψήφιο και πολύ νέο σε ηλικία που οπωσδήποτε συνομιλώντας μαζί του θα καταλάβεις ότι έχει πολλές ιδέες για το Περιστέρι και μεγάλη όρεξη να τις υλοποιήσει.

Πρόκειται για τον Γιώργο Τσίνα, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» του Ανδρέα Παχατουρίδη, γεγονός που δείχνει ότι ο Δήμαρχος Περιστερίου ψάχνει για το αύριο της πόλης ανθρώπους με νέες ιδέες και φρέσκια φιλοσοφία.

Ο Γιώργος εδώ και μερικές μέρες παρουσίασε στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την ιδέα της αναβάθμισης της εικόνας των εργατικών πολυκατοικιών στα πλαίσια χωρών του εξωτερικού.

Στη συνάντησή μας ο νέος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μας ανέλυσε την πρότασή του για την εικόνα των εργατικών πολυκατοικιών που μπορούν με τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών και την εκπόνηση μελέτης να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα στο κέντρο της πόλης μας.

Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο των επερχόμενων εκλογών, νέοι υποψήφιοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους πιο έμπειρους ώστε το Περιστέρι της επόμενης μέρας να αναπτυχθεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα.