PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 27/4


Έξι νέες ταινίες κάνουν απόψε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η κινηματογραφική απόδοση της ζωής του ποιητή Ζίγκφριντ Σασούν, με την «Ευλογία», σε σενάριο και σκηνοθεσία Τέρενς Ντέιβις, η κωμωδία τρόμου «Ο Μπο Φοβάται» με τον Χοακίν Φοίνιξ σε σκηνοθεσία Άρι Άστερ, το δράμα από το Μπουτάν «Λουνάνα, Ένα Γιακ μέσα στην Τάξη», που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας, «Στα Ίχνη του Δολοφόνου» και «Ευλογία».

«Ευλογία»

Βιογραφικό δράμα, βρετανικής παραγωγής του 2021. Η ταραγμένη ζωή του ποιητή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου Ζίγκφριντ Σασούν, που επέζησε από τη φρίκη του πολέμου και βραβεύτηκε για την ανδρεία του, αλλά άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση όταν έληξε η θητεία του.

Σκηνοθεσία: Τέρενς Ντέιβις
Πρωταγωνιστούν: Τζακ Λόουντεν, Πίτερ Καπάλντι, Σάιμον Ράσελ Μπέιλι, Ρίτσαρντ Γκούλντινγκ, Τζέρεμι Ιρβάιν, Τζέμα Τζόουνς

«Ο Μπο Φοβάται»

Κωμωδία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο Μπο είναι ένας αγχωτικός και μάλλον παρανοϊκός άντρας που ξεκινάει μια, πέρα από κάθε πραγματικότητα, οδύσσεια με σκοπό να φτάσει σε ένα σπίτι μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους φόβους του στην απίθανη αυτή διαδρομή του.

Σκηνοθεσία: Άρι Άστερ
Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Νέιθαν Λέιν, Έιμι Ράιαν, Πάτι, Λουπόν, Κάιλι Ρότζερς

«Στα Ίχνη του Δολοφόνου»

Αστυνομικό θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μια αστυνομικός που παλεύει με τους δαίμονες του παρελθόντος, αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση ενός άγριου εγκλήματος και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τον δολοφόνο.

Σκηνοθεσία: Νταμιάν Σιφρόν
Πρωταγωνιστούν: Σεϊλίν Γούντλεϊ, Μπεν Μέντελσον, Γιοβάν Αντέπο, Nτάρσι Λόρι, Ραλφ Άινεσον, Μαρκ Καμάτσο, Ρόζμαρι Ντάνσμορ

«Λουνάνα, Ένα Γιακ μέσα στην Τάξη»

Δραματική ταινία, μπουτανικής παραγωγής του 2020. Ένας νεαρός δάσκαλος στο σύγχρονο Μπουτάν, παραμελεί τα καθήκοντά του, αφού ετοιμάζεται να φύγει στην Αυστραλία για να γίνει τραγουδιστής. Οι προϊστάμενοί του, υπό μορφή τιμωρίας, τον στέλνουν να ολοκληρώσει την υπηρεσία του στο πιο απομακρυσμένο σχολείο του κόσμου, στο χωριό Λουνάνα. Μετά από οκτώ ημέρες εξαντλητικής πεζοπορίας για το χωριό, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αποχαιρετήσει τις δυτικότροπες ανέσεις του. Κι ενώ ετοιμάζεται να παραιτηθεί και να φύγει, οι δυσκολίες της καθημερινότητας των θαυμάσιων μαθητών του αρχίζουν να τον συγκινούν.

Σκηνοθεσία: Πάου Τσόινινγκ Ντόρχι
Πρωταγωνιστούν: Σεράμπ Ντορχί, Ουγκιέν Νορμπού, Κουτζάν Βαγκντί

«Μάλιστα Σεφ!»

Κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2022. Η Κατί είναι μια σου-σεφ που ονειρεύεται ν’ ανοίξει το δικό της εστιατόριο. Στριμωγμένη οικονομικά, θα δεχτεί απρόθυμα να δουλέψει σε μια δομή για πρόσφυγες, όπου το πάθος της για τη μαγειρική θα αλλάξει τη ζωή πολλών νεαρών μεταναστών.

Σκηνοθεσία: Λουί Ζιλιάν Πετί
Πρωταγωνιστούν: Οντρέ Λαμί, Φρανσουά Κλουζέ, Σαντάλ Νεβίρτ

«Κάτσε στ’ Αβγά σου»

Αnimation, μεξικάνικης παραγωγής του 2021. Ο κόκορας Τότο και η αγαπημένη του Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών που χρυσίζουν. Γι’ αυτό και κάποιοι συλλέκτες τα αρπάζουν, προορίζοντάς τα για γκουρμέ γεύμα πλουσίων στο Κονγκό. Τώρα ο Τότο, η Ντι και η παρέα τους πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν μέχρι την αφρικανική ήπειρο εγκαίρως και να σώσουν τα παιδιά τους.

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Ρίβα Παλάσιο Αλατρίστε, Ροντόλφο Ρίβα Παλάσιο Αλατρίστε

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 27/4-3/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment