PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 27/10


Επτά νέες ταινίες έρχονται, την τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Οκτωβρίου, στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μετά από πρωτοβουλία των κινηματογραφικών διανομέων και με την υποστήριξη των αιθουσαρχών σε όλη την Ελλάδα, σήμερα η είσοδος στους κινηματογράφους θα κοστίζει μόνο 2 ευρώ, γιορτάζοντας την Ημέρα του Σινεμά. Έτσι, το κοινό θα μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στις νέες ταινίες, που κάνουν απόψε πρεμιέρα.

Απ’ αυτές ξεχωρίζουν τρεις ταινίες που βασίζονται σε πραγματικές ιστορίες, το αυστραλιανό αστυνομικό θρίλερ «Ο Άγνωστος», η περιπέτεια «Ληστής με Στυλ», στην οποία εμφανίζεται και ο Μελ Γκίμπσον, καθώς και το πολιτικό θρίλερ από την Παλαιστίνη «Παγίδα».

«Ο Άγνωστος»

Αστυνομικό θρίλερ, αυστραλιανής παραγωγής του 2022. Δύο άνδρες γνωρίζονται τυχαία και ξεκινούν μια συζήτηση που καταλήγει σε φιλία. Για τον Χένρι Τιγκ, η φιλία αυτή είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο καινούργιος του φίλος, ο Μαρκ, γίνεται σωτήρας και σύμμαχός του. Ωστόσο, κανένας δεν είναι πραγματικά αυτός που δείχνει, και οι δυο τους κουβαλάνε μυστικά που απειλούν να τους καταστρέψουν… κι ενώ μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις του έθνους πλησιάζει.

Σκηνοθεσία: Τόμας Μ. Ράιτ
Πρωταγωνιστούν: Τζόελ Έτζερτον, Σον Χάρις, Τζάντα Άλμπερτς, Μάθιου Σάντερλαντ, Στιβ Μουζάκις, Γιούεν Λέσλι

«Ληστής με Στυλ»

Περιπέτεια, καναδικής παραγωγής του 2022. H ζωή του «Ιπτάμενου κλέφτη» του θρυλικού εγκληματία ο οποίος κατάφερε να ληστέψει πάνω από 59 τράπεζες και κοσμηματοπωλεία μέχρι που συνελήφθη χωρίς όμως αυτό το γεγονός να καταφέρει να τον σταματήσει.

Σκηνοθεσία: Άλαν Ούνγκαρ
Πρωταγωνιστούν: Τζος Ντουαμέλ, Μελ Γκίμπσον, Ελίσα Κάθμπερτ, Νέστορ Καρμπονέλ, Κιθ Άρθουρ Μπόλντεν

«Φρανς»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2021. Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια ειδήσεων Φρανς ντε Μερ μοιράζει τη ζωή της μεταξύ τηλεοπτικού στούντιο, πολεμικών ανταποκρίσεων και της οικογένειας της. Όλα όμως αλλάζουν μετά από ένα τροχαίο, στο οποίο τραυματίζει έναν πεζό: ξαφνικά η ίδια η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια γίνεται η είδηση της ημέρας και καλείται να βιώσει τις συνέπειες της αρνητικής δημοσιότητας.

Σκηνοθεσία: Μπρούνο Ντιμόν
Πρωταγωνιστούν: Λέα Σεϊντού, Μπλανς Γκαρντάν, Μπεντζαμάν Μπιολέ

«Εκεί Που Ζούμε»

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2022. Την ημέρα όπου το κέντρο της Αθήνας ζει άλλη μια συνηθισμένη αναστάτωση, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα -προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά πάρκινγκ της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο- και θα τελειώσει απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Γκορίτσας
Πρωταγωνιστούν: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Στέλιος Μάινας, Μάκης Παπαδημητρίου, Χριστίνα Τσάφου, Μαρία Καλλιμάνη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Τσαλίκη, Αργύρης Μπακιρτζής, Γιούλικα Σκαφιδά, Τάκης Σακελλαρίου

«Παγίδα»

Πολιτικό θρίλερ, παλαιστινιακής, αιγυπτιακής και ολλανδικής παραγωγής του 2021. Βηθλεέμ, Παλαιστίνη. Η Ριμ, μια νεαρή μητέρα παντρεμένη με έναν καταπιεστικό, ζηλιάρη άντρα, πηγαίνει στο κομμωτήριο της Ούντα για το καθιερωμένο ραντεβού και συζήτηση με τη φίλη της για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Όμως, η συνηθισμένη αυτή συνάντηση παίρνει αναπάντεχη τροπή, όταν η Ούντα τη ναρκώνει και ενορχηστρώνει μια στημένη φωτογράφιση που εκθέτει την τιμή της Ριμ. Ο λόγος; Η Ούντα είναι πληροφοριοδότης των μυστικών υπηρεσιών κατοχής -και αν η Ριμ δεν θέλει να κυκλοφορήσουν οι επίμαχες φωτογραφίες, πρέπει να γίνει κι αυτή.

Σκηνοθεσία: Χάνι Αμπού-Ασάντ
Πρωταγωνιστούν: Αλί Σουλιμάν, Μάισα Αμπντ Ελχάντι, Μανάλ Αγουάντ, Τζαλάλ Μασαργουά

«Το Φως του Διαβόλου»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής 2022. Η αδελφή Αν είναι η πρώτη γυναίκα που δοκιμάζεται από τις εκκλησιαστικές αρχές ως… εξορκίστρια, αλλά η επαφή της με έναν ισχυρό δαίμονα ξυπνά επώδυνες μνήμες από το παρελθόν της.

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Σταμ
Πρωταγωνιστούν: Ζακλίν Μπάιερς, Βιρτζίνια Μάντσεν, Κόλιν Σάλμον, Μπεν Κρος

«Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, δανικής παραγωγής 2021. Όταν ο μοχθηρός μεγιστάνας Φίλιπ Έπερμιντ εξαφανίζει μάρτυρες και στοιχεία, είναι πλέον έτοιμος να αποφυλακιστεί και να αποχωρήσει ατιμώρητος. Ο Καρό Νίντζα πείθει τον 13χρονο Άλεξ να αποδώσουν δικαιοσύνη, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να βρουν τρόπο να ταξιδέψουν μέχρι την Ταϊλάνδη.

Σκηνοθεσία: Άντερς Μάθεσεν και Θόρμπιορν Κριστόφερσεν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 27/10-2/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment