PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 26/1


Πέντε νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι το ιταλικό δράμα «Νοσταλγία» του Μάριο Μαρτόνε, με τον Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, το ισλανδικό δράμα «Η Χαρά του Θεού» του Χλινούρ Παλμασόν, η δυναμική περιπέτεια με τον Τζέραρντ Μπάτλερ «Εκτός Ελέγχου» και η ταινία του Σαΐμ Σαντίκ “Joyland”.

«Νοσταλγία»

Δραματική ταινία, ιταλικής παραγωγής του 2022. Ο Φελίτσε, μετά από 45 χρόνια που έζησε διαπρέποντας σαν κτηματομεσίτης μεταξύ Μέσης Ανατολής και Αφρικής, επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Νάπολη, για να φροντίσει την άρρωστη και ετοιμοθάνατη μητέρα του. Εκεί θα ξυπνήσουν οι μνήμες ενός οδυνηρού παρελθόντος που θα προσωποποιηθούν στον παλιό του φίλο Ορέστη, που τώρα πια έχει αναρριχηθεί στην ηγεσία των τοπικών συνδικάτων του εγκλήματος.

Σκηνοθεσία: Μάριο Μαρτόνε
Πρωταγωνιστούν: Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, Φραντσέσκο Ντι Λέβα, Αουρόρα Κουατρόκι, Τομάζο Ράνιο, Νέλο Μάσια

«Η Χώρα του Θεού»

Δραματική ταινία, ισλανδικής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2022. Στο τέλος του 19ου αιώνα, ένας νεαρός Δανός ιερέας ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ισλανδίας (μέρος τότε της Δανίας) με στόχο να χτίσει μια εκκλησία, αλλά και να απαθανατίσει φωτογραφικά τους κατοίκους της για πρώτη φορά. Ωστόσο, όσο προχωράει μέσα στο δύσβατο, αφιλόξενο τοπίο, τόσο απομακρύνεται από τον σκοπό του, την αποστολή του και τις βεβαιότητες που ως τότε ακολουθούσε.

Σκηνοθεσία: Χλινούρ Παλμασόν
Πρωταγωνιστούν: Έλιοτ Κρόσε Χόβε, Ίνγκβαρ Έγκερτ Σίγκουρσον

«Εκτός Ελέγχου»

Περιπέτεια, αμερικάνικης και βρετανικής παραγωγής του 2023. Ένας πιλότος θα βρεθεί στη δίνη μιας εμπόλεμης ζώνης όταν εξαιτίας μιας καταιγίδας θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στο επιβατηγό αεροσκάφος του.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Φρανσουά Ρισέτ
Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μάικ Κόλτερ, Γιόσον Αν, Τόνι Γκόλντγουιν

«Joyland»

Δραματική ταινία, πακιστανικής παραγωγής του 2022. Μια ευτυχισμένη πατριαρχική οικογένεια λαχταρά τη γέννηση ενός αγοριού, ενώ ο νεότερος από τους άνδρες της οικογένειας πιάνει δουλειά ως χορευτής σε ένα ερωτικό χοροθέατρο και ερωτεύεται μια δυναμική και φιλόδοξη τρανς στάρλετ. Η απαγορευμένη ιστορία αγάπης τους φωτίζει σιγά σιγά την επιθυμία ολόκληρης της οικογένειας για σεξουαλική επανάσταση.

Σκηνοθεσία: Σαϊμ Σαντίκ
Πρωταγωνιστούν: Αλίνα Καν, Αλί Τζουνέτζο, Ραστί Φαρούκ, Σαρβάτ Γκιλανί

«Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, ιαπωνικής παραγωγής του 2021. Η Σούζου είναι μια ντροπαλή μαθήτρια γυμνασίου, η οποία όταν μπαίνει στο «U», έναν απέραντο εικονικό κόσμο, μετατρέπεται στη διαδικτυακή της προσωπικότητα Μπελ, μια παγκοσμίως αγαπημένη τραγουδίστρια.

Σκηνοθεσία: Μαμόρου Χοσόντα

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 26/1-1/2
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment