PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/4


Οκτώ νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι «Οι Αντίπαλοι» του Λούκα Γκουαντανίνο, με την Ζεντάγια και «Ζωντανό Πνεύμα» από την Πορτογαλία, ενώ υπάρχει και η σλοβενική μαύρη κωμωδία «Ο Τελευταίος Ήρωας», με την Αγγελική Παπούλια.

«Οι Αντίπαλοι»

Αισθηματικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Η Τάσι είναι μια δυναμική, πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια που δεν απολογείται για τις μεθόδους της εντός και εκτός γηπέδου. Είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες. Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ξοφλημένο Πάτρικ – τον πρώην καλύτερο του φίλο και παλιό σύντροφο της Τάσι.

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο
Πρωταγωνιστούν: Ζεντάγια, Τζος Ο’ Κόνορ, Μάικ Φάιστ, Φέιθ Φέι, Τιέρ Ντίαζ, Ίαν Ντίλαν Χαντ

«Μην Ανοίγεις την Πόρτα»

Ταινία τρόμου, ελληνικής παραγωγής του 2024. Μια νεαρή γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι ενός άντρα που ζει μόνος του στην καρδιά ενός ορεινού δάσους. Του ανακοινώνει πως είναι βιολόγος, η ερευνητική ομάδα της οποίας δέχτηκε μια μυστηριώδη επίθεση, τίποτα όμως δεν μπορεί να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Σκηνοθεσία: Σάκης και Αλέξανδρος Κάρπας
Πρωταγωνιστούν: Σάκης Κάρπας, Φωτεινή Λεβογιάννη

«Επαγγελματίας Υπνοβάτης»

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2023. Ένας αποτυχημένος ποιητής ανακαλύπτει ότι η μάνα τον έχει πλασάρει ως τοπική «Πυθία», φέρνοντας πελάτες τη νύχτα για να ακούσουν το παραμιλητό του. Μετά τον αρχικό θυμό του, αποφασίζει να πάρει στα χέρια του την επιχείρηση, μια απόφαση που τον οδηγεί στον πλήρη εκτροχιασμό.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Ραΐσης
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Καλιότσος, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέτυ Νικολέση, Μαρία Κεχαγιόγλου, Άριελ Κωνσταντινίδη, Γιάννης Στεφόπουλος, Κώστας Φλωκατούλας

«Χωρίς Οξυγόνο»

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Σ’ ένα δυστοπικό μέλλον, τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου έχουν καταστήσει τη Γη σχεδόν μη κατοικήσιμη. Όταν μια μητέρα η οποία ζει μαζί με την κόρη της σε υπόγειο καταφύγιο δεχθεί την επίσκεψη ενός μυστηριώδους ζευγαριού, εκείνες θα πρέπει να ανακαλύψουν τις αληθινές προθέσεις τους και να παλέψουν για την επιβίωση.

Σκηνοθεσία: Στεφόν Μπρίστολ
Πρωταγωνιστούν: Μίλα Γιόβοβιτς, Τζένιφερ Χάντσον, Σαμ Γουόρθινγκτον, Κουβενζανέ Γουάλις

«Ζωντανό Πνεύμα»

Δραματική ταινία, πορτογαλικής παραγωγής του 2022. H Σαλομέ επιστρέφει για διακοπές στο χωριό της οικογένειάς της, που βρίσκεται στα πορτογαλικά βουνά. Ξαφνικά πεθαίνει η γιαγιά της. Ενώ οι ενήλικες αλληλοκατηγορούνται στην κηδεία, η Σαλομέ στοιχειώνεται από το πνεύμα εκείνης που θεωρούνταν μάγισσα.

Σκηνοθεσία: Κριστέλ Άλβες Μέιρα
Πρωταγωνιστούν: Λούα Μισέλ, Άννα Παντράο, Ζικελίν Κοράντο, Πέδρο Λασέρντα, Ντουάρτε Πίνα

«Ο Τελευταίος Ήρωας»

Κωμωδία, σλοβένικης παραγωγής του 2023. Ένας νοσταλγός του παρελθόντος προσπαθεί να αποτρέψει μία γερμανική πολυεθνική από το να ανοίξει σούπερμάρκετ στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του πατέρα του, παρασημοφορημένου ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Θέλοντας να διατηρήσει τη μνήμη του αντιστασιακού κινήματος, άθελά του καταστρέφει τη ζωή της κόρης του. Όταν η Ελληνίδα εκπρόσωπος της πολυεθνικής καταφθάνει στην περιοχή, η κατάσταση θα ξεφύγει.

Σκηνοθεσία: Ζίγκα Βιρτς
Πρωταγωνιστούν: Πρίμοζ Πίρνατ, Σπέλα Ρόζιν, Αγγελική Παπούλια, Γιάνεζ Σκοφ, Γιούρι Ντρέβενσεκ

«Σούπερ Μάγκι»

Υπερηρωική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, αυστραλιανής παραγωγής του 2023. Όταν μια σατανική ιδιοφυΐα απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρο το Σενκσουάρι Σίτι σε μια «ιδανική» προσομοίωση metaverse, η Μάγκι και ο Σουίτι πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την πόλη τους για ακόμα μία φορά.

Σκηνοθεσία: Ρικάρντ Κουσό και Τάνια Βίνσεντ

«Ο Μύλος και ο Σταυρός»

Σινεφίλ, διεθνούς συμπαραγωγής του 2011. Στην υπό ισπανική κατοχή Φλάνδρα του 1564, ο Πίτερ Μπρίγκελ εμπνέεται από πραγματικά γεγονότα για να ζωγραφίσει τον αριστουργηματικό «Δρόμο για τον Γολγοθά».

Σκηνοθεσία: Λεχ Μαγιέφσκι
Πρωταγωνιστούν: Ρούντγκερ Χάουερ, Μάικλ Γιορκ, Σάρλοτ Ράμπλινγκ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 25/4-1/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/5

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/4

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 11/4

Peristeri News

Leave a Comment