PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 23/2


Οκτώ νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ενώ το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας καραδοκεί, δύο ταινίες υποψήφιες για Όσκαρ, «Τα Πνεύματα του Ινίσεριν», του Μάρτιν ΜακΝτόνα και «Γυναικείες Κουβέντες», της Σάρα Πόλεϊ, το γαλλικό φιλμ «Μικρή μου Σολάνζ» της Αξέλ Ροπέρ, θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής, ένα φιλμ τρόμου και το καθιερωμένο παιδικό animation

«Τα Πνεύματα του Ινίσεριν»

Δραματική ταινία, βρετανικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Η μακροχρόνια φιλία ανάμεσα στον Πάντρικ και τον Κολμ διαλύεται ξαφνικά όταν το αποφασίζει δεύτερος. Ο έκπληκτος Πάντρικ, με τη βοήθεια της αδελφής του και του νεαρού Ντόμινικ, προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση και αρνείται να συμφιλιωθεί με την ιδέα της απόρριψης. Όμως, αυτές οι επανειλημμένες απόπειρες εντείνουν την αρνητική στάση του φίλου του. Όταν ο απεγνωσμένος πια Κολμ δίνει τελεσίγραφο, η κατάσταση κλιμακώνεται με επεισοδιακό τρόπο.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Κλίσον, Κέρι Κόντον, Πατ Σορτ, Γκάρι Λίντον

«Γυναικείες Κουβέντες»

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Το 2010, οι γυναίκες μιας απομονωμένης θρησκευτικής κοινότητας παλεύουν να συμβιβάσουν την πραγματικότητά τους με την πίστη τους. Παρόλο που πολλές διαφωνούν μεταξύ τους σε βασικά πράγματα, πρέπει να αποφασίσουν πώς θα μπορούσαν να προχωρήσουν μαζί, για να χτίσουν έναν καλύτερο κόσμο για τις ίδιες και τα παιδιά τους.

Σκηνοθεσία: Σάρα Πόλεϊ
Πρωταγωνιστούν: Ρούνι Μάρα, Κλερ Φόι, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζούντι Αϊβι, Έμιλι Μίτσελ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ

«Το Πιο Όμορφο Αγόρι του Κόσμου»

Ντοκιμαντέρ, σουηδικής παραγωγής του 2021. Πενήντα χρόνια μετά την πρεμιέρα του «Θανάτου στη Βενετία» του Λουκίνο Βισκόντι, ο χαρακτηρισμός «το πιο όμορφο αγόρι του κόσμου» πέφτει βαρύς στον Μπιόρν Άντρεσεν, τον Τάτζιο της ταινίας.

Σκηνοθεσία: Κριστίνα Λίνστρομ και Κρίστιαν Πέτρι

«Μικρή μου Σολάνζ»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2021. H Σολάνζ είναι 13 χρόνων, περίεργη για τα πάντα και γεμάτη ζωή, αν και υπερβολικά συναισθηματική. Λατρεύει τους γονείς της κι όταν αυτοί αρχίζουν να απομακρύνονται και να τσακώνονται, το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου τη συγκλονίζει και ο κόσμος της αρχίζει να καταρρέει. Για να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη, θα παλέψει και θα υποφέρει.

Σκηνοθεσία: Αξέλ Ροπέρ
Πρωταγωνιστούν: Τζέιντ Σπρίνγκερ, Λέα Ντρικέρ, Φιλίπ Κατρίν, Κλοέ Άστορ, Γκρεγκόρ Μοντανά

«Missing»

Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Όταν η μητέρα της Τζουν εξαφανίζεται ενώ κάνει διακοπές με τον νέο της σύντροφο, η Τζουν την αναζητά παντού. Εγκλωβισμένη μίλια μακρυά στο Λος Άντζελες και με τις προσπάθειές της να παρεμποδίζονται από τη διεθνή γραφειοκρατία, χρησιμοποιεί όλη την τελευταία τεχνολογία που έχει στα χέρια της για να καταφέρει να τη βρει πριν είναι πολύ αργά. Καθώς σκάβει βαθύτερα, τα ψηφιακά στοιχεία δημιουργούν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

Σκηνοθεσία: Γουίλ Μέρικ και Νικ Τζόνσον
Πρωταγωνιστούν: Στορμ Ράιντ, Χοακίμ ντε Αλμέιντα, Κεν Λιούνγκ, Εϊμι Λάντεκερ, Ντάνειλ Χένεϊ

«Θολή Γραμμή»

Δράμα, ελληνικής παραγωγής του 2022. Ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά του, αλλά η παθιασμένη οικειότητα απομακρύνει τον έναν από τον άλλον.

Σκηνοθεσία: Μένιος Καραγιάννης
Πρωταγωνιστούν: Όμηρος Πουλάκης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Αγγελίνα Ρήγα

«Το Παιχνίδι των 100 Κεριών»

Τρόμου, νεοζηλανδικής παραγωγής του 2020. Τέσσερις φίλοι απομονώνονται σε ένα σκοτεινό σπίτι και αρχίζουν να διηγούνται ιστορίες τρόμου περιτριγυρισμένοι από 100 αναμμένα κεριά. Κανένας δεν μπορεί να φύγει πριν τελειώσουν όλες οι αφηγήσεις γιατί μια θανάσιμη κατάρα θα πέσει πάνω τους.

Σκηνοθεσία: Νικόλας Ονέτι
Πρωταγωνιστούν: Μάγκουι Μπράβι, Έιμι Σμαρτ, Νταγκ Τζόουνς, Κλάρα Κόβασιτς

«Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα»

Παιδικό animation, γαλλικής παραγωγής του 2022. Η Πάτι είναι ένα θαρραλέο ποντίκι που ξεκινάει από την Κολχίδα μαζί με τον ηλικιωμένο πλέον Ιάσονα και τους νεκραναστημένους Αργοναύτες του για ένα περιπετειώδες θαλάσσιο ταξίδι, προκειμένου να σώσει την πόλη της από την οργή του θεού Ποσειδώνα.

Σκηνοθεσία: Νταβίντ Αλό

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 23/2-1/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment