PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 23/11


Επτά νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το πολυδιαφημισμένο επικό βιογραφικό δράμα «Ναπολέων» του Ρίντλεϊ Σκοτ, με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ. . Η τελευταία ταινία της Disney, «Ευχή», απ’ τις υπόλοιπες πέντε ταινίες του επταήμερου, ξεχωρίζει το δράμα «Με τα Μάτια της Ντάλβα», ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η περιπέτεια «Ο Δρόμος της Εξιλέωσης» με συμμετοχή του Μελ Γκίμπσον.

«Ναπολέων»

Δραματική περιπέτεια εποχής, αμερικάνικης και βρετανικής παραγωγής του 2023. Η περιπετειώδης διαδρομή του Κορσικανού οραματιστή στρατηλάτη ως τον αυτοκρατορικό θρόνο, που παρά τους ιδιοφυείς και περίτεχνους πολιτικούς του ελιγμούς θα πληρώσει ακριβό τίμημα, ενώ θα τον σημαδέψει και ο εκρηκτικός όσο και τραγικός έρωτάς του για την Ιωσηφίνα ντε Μποαρνέ.

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ
Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Βανέσα Κέρμπι, Εντουάρ Φιλιπονέ, Ταχάρ Ραχίμ, Γιουσέφ Κερκούρ

«Με τα Μάτια της Ντάλβα»

Δραματική ταινία, βελγικής και γαλλικής παραγωγής του 2023. Όταν η αστυνομία εισβάλλει απότομα στο σπίτι της Ντάλβα για να τη μεταφέρει σε μια μονάδα ανάδοχης φροντίδας, εκείνη αρχίζει σιγά σιγά να συνειδητοποιεί πως αντιλαμβανόταν διαφορετικά την αγάπη τους με τον πατέρα της. Με τη βοήθεια της νέας της συγκατοίκου και μιας κοινωνική λειτουργού, η Ντάλβα θα μάθει πώς να είναι και πάλι παιδί.

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Νικό
Πρωταγωνιστούν: Αλέξις Μανέντι, Ζέλντα Σαμσόν, Φαντά Γκιρασί

«Ο Δρόμος της Εξιλέωσης»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μετά από την επταετή του φυλάκιση για φόνο, ο Ράσελ πιστεύει ότι έχει εξοφλήσει το χρέος του απέναντι στην κοινωνία, αλλά τα αδέλφια του νεαρού άντρα που δολοφονήθηκε δεν έχουν την ίδια άποψη. Περιμένουν τη στιγμή που θα αποφυλακιστεί, διψασμένοι για αίμα και εκδίκηση. Εκεί κοντά, η Μέιμπεν και η μικρή της κόρη ζουν το δικό τους εφιάλτη, καθώς θα βρεθούν μπλεγμένες με τη δολοφονία ενός σερίφη. Όταν ο Ράσελ καταφθάνει στο σημείο, τα μάτια του νόμου δεν μπορούν παρά να στραφούν σε εκείνον.

Σκηνοθεσία: Ναντίν Κρόκερ
Πρωταγωνιστούν: Γκάρετ Χέντλουντ, Γουίλα Φιτζέραλντ, Ράιαν Χαρστ, Μελ Γκίμπσον, Γούντι Μακλέιν

«Κόκκινος Ουρανός»

Αισθηματικό δράμα, γερμανικής παραγωγής του 2023. Ένα μικρό εξοχικό σπίτι στη Βαλτική Θάλασσα. Οι μέρες είναι ζεστές και δεν έχει βρέξει εδώ και εβδομάδες. Τέσσερις νέοι συναντιούνται, παλιοί και νέοι φίλοι. Το δάσος που τους περιβάλλει παίρνει φωτιά, όπως τα συναισθήματα τους.

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Πέτζολντ
Πρωταγωνιστούν: Τόμας Σούμπερτ, Πόλα Μπέερ, Λάνγκστον Ουίμπελ, Ματίας Μπραντ

«Πράσινα Σύνορα»

Δραματική ταινία, πολωνικής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2023. Στα βαλτώδη δάση που σχηματίζουν το λεγόμενο «πράσινο σύνορο» μεταξύ Λευκορωσίας και Πολωνίας, πρόσφυγες που αναζητούν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη βρίσκονται παγιδευμένοι στη γεωπολιτική κρίση που έχει κατασκευάσει η προπαγάνδα του λευκορώσου δικτάτορα Αλεξάντερ Λουκασένκο. Εκεί, σαν πιόνια σε έναν αόρατο πόλεμο, θα συγκρουστούν οι ζωές μιας οικογένειας σύριων προσφύγων, μιας βρετανίδας ακτιβίστριας και ενός νεαρού συνοριοφύλακα.

Σκηνοθεσία: Ανιέσκα Χόλαντ
Πρωταγωνιστούν: Τόμας Βλόσοκ, Τζαλάλ αλ Τάουιλ, Μάγια Οστασέφσκα, Μοχάμαντ αλ Ράσι, Τζασμίνα Πόλακ

«Ευχή»

Κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Στον μαγικό κόσμο του Ρόσας, ο βασιλιάς Μαγκνίφικο υπόσχεται στους υπηκόους του την εκπλήρωση μιας ευχής κατά τη διάρκεια της ζωής τους, όποτε εκείνος το αποφασίσει. Η νεαρή Άσα, όμως, θα αμφισβητήσει την εξουσία του και θα ξεκινήσει μια κόντρα μαζί του, έχοντας απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό της ένα πεφταστέρι.

Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ και Φον Βερασνθόρν

«Ο Πυρετός του Πετρόφ»

Αλληγορικό δράμα, ρωσικής παραγωγής του 2021. Καθώς μια επιδημία γρίπης σαρώνει τη Ρωσία, ο μηχανικός και κομίστας Πετρόφ παρασύρεται σε μια αναπάντεχη περιπέτεια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Σκηνοθεσία: Κιρίλ Σερεμπρένικοφ
Πρωταγωνιστούν: Σεμιόν Σερζίν, Τσουλπάν Χαμάτοβα, Γιούρι Κολοκόλνικοφ, Ιβάν Ντορν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 23/11-29/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment