PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 20/10


Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη μεγάλη οθόνη, έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, με το «μενού» να έχει κάτι για όλους.

Η φθινοπωρινή ψύχρα σε συνδυασμό με το άνοιγμα των χειμερινών κινηματογράφων οδηγεί τους φίλους του σινεμά να επιλέξουν ανάμεσα στο ρομαντικό αστυνομικό θρίλερ «Απόφαση Φυγής» του νοτιοκορεάτη Παρκ Τσαν-γουκ, στο δράμα του Γέρζι Σκολιμόφσκι «ΕΟ», στο ιταλικό δράμα «Για την Κιάρα», στην περιπέτεια φαντασίας «Black Adam», με τον Ντουέιν Τζόνσον και την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «TAD: Η Σμαραγδένια Πλάκα» από την Ισπανία.

«Απόφαση Φυγής»

Δραματικό αστυνομικό θρίλερ, νοτιοκορεάτικης παραγωγής του 2022. Ο αστυνομικός ντετέκτιβ Χάε τζουν καλείται να διερευνήσει τον μυστηριώδη θάνατο ενός ορειβάτη που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό ενός γκρεμού. Οι έρευνες τον οδηγούν στην γνωριμία του με την νεαρή σύζυγο του θύματος Σέο Ρέσι την οποία θα ερωτευτεί ακαριαία ενώ ο ίδιος είναι παντρεμένος σε έναν φαινομενικά αδιέξοδο γάμο.

Σκηνοθεσία: Παρκ Τσαν-γουκ
Πρωταγωνιστούν: Παρκ Χάε-Ιλ, Τανγκ Γουέι, Γκο Κιούνγκ-Πιο, Κιμ Σιν γιουνγκ

«EO»

Δραματική ταινία, πολωνικής και ιταλικής παραγωγής του 2022. Η ιστορία ακολουθεί έναν γάιδαρο ο οποίος συναντάει στον δρόμο του καλούς και κακούς ανθρώπους, νοιώθει χαρά και πόνο, και μας δίνει μία οπτική της μοντέρνας Ευρώπης μέσα από τα μάτια του.

Σκηνοθεσία: Γέρζι Σκολιμόφσκι
Πρωταγωνιστούν: Σάντρα Ντζριμάλσκα, Λορέντζο Ζούρζολο, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ματέους Κοζιούκεβιτς

«Για την Κιάρα»

Δραματική ταινία, ιταλικής, γαλλικής και αμερικανικής παραγωγής του 2021. Η οικογένεια Γκουεράσιο και οι φίλοι τους συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν τα 18α γενέθλια της Καρμέλα, της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας. Πρόκειται για ένα ευχάριστο γεγονός και η στενά δεμένη οικογένεια φαίνεται να το χαίρεται πολύ. Ωστόσο, όλα αλλάζουν την επόμενη μέρα όταν ο πατέρας εξαφανίζεται. Η Κιάρα αρχίζει να εξερευνά τι συνέβη. Καθώς φτάνει κοντά στην αλήθεια, είναι αναγκασμένη να αποφασίσει τι μέλλον θέλει για τον εαυτό της.

Σκηνοθεσία: Τζόνας Καρπινιάνο
Πρωταγωνιστούν: Σουάμι Ροτόλο, Κλαούντιο Ροτόλο, Γκρέτσια Ροτόλο, Καρμέλα Φούμο, Πίο Αμάτο

«Black Adam»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Aτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέτ-Σέρα
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Σάρα Σάχι, Άλντις Χοτζ, Νόα Σεντινέο, Τζένιφερ Χόλαντ, Πιρς Μπρόσναν

«TAD: Η Σμαραγδένια Πλάκα»

Παιδική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, ισπανικής παραγωγής του 2022. Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 20/10-26/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment