PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 14/7


Με δυο νέες ταινίες ξεκινάει η δεύτερη κινηματογραφική εβδομάδα του Ιουλίου.

Tο νορβηγικό δράμα “Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο” του Γιοακίμ Τρίερ και η περιπέτεια “The Gray Man”, μια υπερπαραγωγή του Netflix.

«Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο»

Δραματική ταινία, νορβηγικής (γαλλικής και σουηδικής) παραγωγής του 2021. Το χρονικό τεσσάρων χρόνων από τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας, η οποία καλείται να εξερευνήσει τα περίπλοκα μονοπάτια της ζωής και του έρωτα ενώ παλεύει για την καριέρα της. Όλα αυτά θα την κάνουν να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό της και θα την φέρουν αντιμέτωπη με μια πιο ρεαλιστική εικόνα για το ποια πραγματικά είναι.

Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Τρίερ
Πρωταγωνιστούν: Ρενάτε Ράινσβε, Άντερς Ντάνιελσεν Λι, Χέρμπερτ Νόρντρουμ, Μαρία Γκράτσια ντι Ματέο

«The Gray Man»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Ο “Gray Man” είναι ο πράκτορας της CIA Κόρτ Τζέντρι, γνωστός και ως “Σιέρα Σιξ”. Ο Τζέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι. Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν, πρώην συνεργάτης του στη CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να τον εξουδετερώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.

Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζο Ρούσο
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Κρις Έβανς, Άννα ντε Άρμας, Τζέσικα Χένγουικ, Βάγκνερ Μόουρα, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Ρεγκέ Τζιν Πέιτζ, Τζούλια Μπάτερς, Έμι Εκουάκορ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 14/7-20/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment