PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/10


Επτά νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι οι «Περασμένες Ζωές» της Σελίν Σονγκ, «Shayda» της Νούρα Νιασάρι, «Ξερά Χόρτα» του Νούρι Μπίλγκε Τσεϊλάν, καθώς και το ντοκιμαντέρ «Η Φανταστική Χώρα μου» του σπουδαίου ντοκιμαντερίστα Πατρίσιο Γκουζμάν.

«Περασμένες Ζωές»

Αισθηματικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η Νόρα και ο Χε-Σαν, δύο βαθιά συνδεδεμένοι παιδικοί φίλοι, χωρίζονται όταν η οικογένεια της Νόρα μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα. Δύο δεκαετίες μετά, επανασυνδέονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μία μοιραία εβδομάδα, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο, την αγάπη και τις επιλογές που καθορίζουν μία ζωή.

Σκηνοθεσία: Σελίν Σονγκ
Πρωταγωνιστούν: Τεό Γιου, Γκρέτα Λι, Τζον Μάγκαρο

«Shayda»

Δραματική ταινία, αυστραλιανής παραγωγής του 2023. Μια Ιρανή μετανάστρια κρύβεται με την κορούλα της σε μια δομή φιλοξενίας γυναικών στην Αυστραλία, προκειμένου να ξεφύγει από τον κακοποιητικό της σύζυγο. Η θέση της είναι δύσκολη: Αν γυρίσει στην πατρίδα της, θα χάσει την κηδεμονία του παιδιού της. Αν μείνει στην Αυστραλία, ο άντρας της δεν πρέπει να μάθει για το κρησφύγετό της έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της για διαζύγιο.

Σκηνοθεσία: Νούρα Νιασάρι
Πρωταγωνιστούν: Ζαρ Αμίρ Εμπραχίμι, Οσάμα Σάμι, Ρίνα Μουσάβι, Μοζεάν Αρία

«Ξερά Χόρτα»

Δραματική ταινία, τουρκικής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2023. Ένας νεαρός δάσκαλος ελπίζει πως θα διοριστεί στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα από την υποχρεωτική του θητεία σε ένα μικρό χωριό. Μετά από πολλή αναμονή, χάνει κάθε ελπίδα απόδρασης από αυτή τη μουντή ζωή. Ωστόσο, η συνάδελφός του Νουράι, τον βοηθάει αναθεωρήσει τις αντιλήψεις του.

Σκηνοθεσία: Νούρι Μπίλγκε Τσεϊλάν
Πρωταγωνιστούν: Nτενίζ Τσέλιογλου, Μέρβε Ντιζντάρ, Μουσάμπ Εκίτσι

«Η Φανταστική Χώρα μου»

Ντοκιμαντέρ, χιλιανής και γαλλικής παραγωγής του 2022. Το 2019, ο λαός του Σαντιάγο βγαίνει στους δρόμους και με μια σειρά διαδηλώσεων απαιτεί περισσότερη δημοκρατία, κοινωνική ισότητα και ένα καινούργιο σύνταγμα.

Σκηνοθεσία: Πατρίσιο Γκουζμάν

«Dogman»

Δραματική περιπέτεια, γαλλικής παραγωγής του 2023. Ο Ντάγκλας μεγάλωσε με έναν βίαιο πατέρα και στράφηκε για αγάπη στα σκυλιά. Έχοντας μόλις συλληφθεί, αφηγείται την ιστορία του.

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν
Πρωταγωνιστούν: Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς, Κρίστοφερ Ντέναμ, Τσαρλς Γκρέι

«Ο Εξορκιστής: Πιστός»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους, Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της, Κάθριν, εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες αργότερα ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και μέσα στην απόγνωση να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν
Πρωταγωνιστούν: Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Αν Ντάουντ, Τζένιφερ Νετλς, Ολίβια Μάρκαμ, Έλεν Μπέρστιν

«Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, ρωσικής και ουγγρικής παραγωγής του 2022. Ένας πελαργός παραδίδει ένα νεογέννητο αρκουδάκι, το οποίο προορίζεται για τον υποψήφιο πρόεδρο των Ηνωμένων Δασών, σε λάθος διεύθυνση. Έτσι ο αρκούδος Μικ Μικ, ο λαγός Όσκαρ και η παρέα τους ξεκινούν ένα ταξίδι ενάντια στο χρόνο και τον ραδιούργο Γύπα, για να παραδώσουν εγκαίρως το μωρό.

Σκηνοθεσία: Νατάλια Νίλοβα και Βασίλι Ροβένσκι

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 12/10-18/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment