PeristeriNews.gr
Διεθνή

Οι Γερμανοί ζητούν να πληρωθούν σε…δραχμές!


Σάλο έχει προκαλέσει η απαίτηση του γερμανικού τουριστικού ομίλου TUΙ, ο οποίος ζητά από τους Έλληνες ξενοδόχους, με τους οποίους συνεργάζεται, να τους πληρώσει σε δραχμες, εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σάλο έχει προκαλέσει η απαίτηση του γερμανικού τουριστικού ομίλου TUΙ, ο οποίος απαιτεί από τους Έλληνες ξενοδόχους, με τους οποίους συνεργάζεται, να τους πληρώσει σε δραχμες, εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild.

«Πρέπει να προστατευτούμε από τους κινδύνους ενδεχόμενης αλλαγής», αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του γερμανικού ομίλου στην εφημερίδα.

Η αντίδραση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ήταν άμεση και σαφής χαρακτηρίζοντας την ενέργεια απρεπή και αντισυμβατική, ζητώντας παράλληλα την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Ο κ.Ρέτσος εξέφρασε την ανησυχία του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιοι Έλληνες ξενοδόχοι να έχουν υποκύψει στις απαιτήσεις του γερμανικού τουριστικού ομίλου, αφού -όπως ο ίδιος τόνισε- σε σύνολο 9.500 ξενοδοχειακών μονάδων, είναι πιθανό να έχουν υπογράψει ορισμένοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

H Τουρκία αναστέλλει τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Peristeri News

Κίνα: Εκτόξευσε διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Peristeri News

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Leave a Comment