PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι Fentagin γιορτάζουν τα 100 χρόνια Ατρόμητος


Ένα διήμερο αφιερωμένο στον Ατρόμητο και τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, Fentagin.

Σε ανακοίνωσή τους, καλούν την Κυριακή 28 Μαΐου και την Δευτέρα 29 Μαΐου, τον οργανισμό Ατρόμητο, τον κόσμο του Ατρομήτου κάθε ηλικίας, οργανωμένο και μη, τον λαό της πόλης για να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα ξεχωριστό 2ημερο για τα 100 χρόνια της ομάδας.

Την Κυριακή ομάδα και κόσμος θα συγκεντρωθεί από τις 19:30 στο κέντρο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Δημαρχείο), ώστε να γεμίσει τους δρόμους της πόλης και από εκεί όλοι μαζί να φτάσουν με πορεία προς το γήπεδο όπου θα έχουν ετοιμαστεί εκδηλώσεις για να τιμηθεί ο Ατρόμητος όπως του αρμόζει.

Τη Δευτέρα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου όπου θα παρευρεθεί σύσσωμος ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ οργανισμός (παε, ερασιτεχνης, ακαδημίες, παλαιμαχοι).

Η εκδήλωση θα περιεχει βραβεύσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ενώ θα γίνει ειδική αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καταστάσεις και δράσεις τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν.

Επίσης θα παρουσιαστεί μια πρώτη γεύση της δουλειάς που έχει γίνει έως τώρα από το ντοκιμαντέρ “100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment