PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι εκλεκτοί του Γ.Δώνη για το φιλικό με τη Λάρισα


Αύριο το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για τη Λάρισα εν όψει του φιλικού αγώνα με την τοπική ομάδα στο «AEL FC ARENA».

Αύριο το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για τη Λάρισα εν όψει του φιλικού αγώνα με την τοπική ομάδα στο «AEL FC ARENA». Το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο και θα ξεκινήσει στις 20.00.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης, Μακρής, Καντούτσης, Αθανασίου, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπέλιτς, Καραμάνος, Επστάιν, Μπρίτο, Αναστασάκος, Αργυρός, Μήτρογλου, Λημνιός.

Απουσιάζουν οι διεθνείς Ζουέλα (Εθνική Αγκόλας), Σκόνδρας-Καραγκούνης (Εθνική Ελπίδων), Μπάλλας – Καϊμακαμούδης (Εθνική Νέων) και ο Νάστος που κάνει ατομικό πρόγραμμα και θα ενσωματωθεί πλήρως τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα.

* H ομάδα Κ-20 αντιμετωπίζει αύριο στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» την αντίστοιχη του ΟΦΗ (11.30) στο πλαίσιο του οικείου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας (1η αγωνιστική).
Επίσης η ομάδα Κ-17 θα αντιμετωπίσει αύριο σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Ηφαίστου (16.30).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment