PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η Εθνική επικράτησε 1 – 0 του Ισραήλ (video)


Γερές βάσεις για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012 έβαλε στο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Γερές βάσεις για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012 έβαλε στο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος, παίζοντας με πάθος και ψυχή, κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός έδρας με 1-0 του Ισραήλ και παρέμειναν την πρώτη θέση του ομίλου τους, διατηρώντας παράλληλα σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε στην εθνική μας το πολυπόθητο «τρίποντο» σημείωσε ο Σωτήρης Νίνης στο 60 λεπτό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λετονία την προσεχή Τρίτη και με νέα νίκη θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Ισραήλ (Λουίς Φερναντές): Αουάτ, Σπούνγκιν, Μπεν Χαΐμ, Γκέρσον, Καγιάλ, Αλμόγκ Κοέν (61′ Νάτσο), Ραφαέλοφ, Σέχτερ (55′ Νταμάρι), Μπεναγιούν, Ζάχαβι (54′ Χέμεντ), Μπεν Χαρούς

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Κ. Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καφές (42′ Μάκος), Καραγκούνης, Νίνης (78′ Φετφατζίδης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (83′ Μανιάτης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment