PeristeriNews.gr
Lifestyle

Οι celebreties που κατεβαίνουν στις εκλογές


Ηθοποιοί, τραγουδιστές, celebrities της showbiz.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, celebrities της showbiz. Άνθρωποι που απασχολούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν να στρέψουν την προσοχή τους στα κοινά και να διοχετεύσουν τις δυνάμεις, τις φρέσκιες ιδέες και την… τέχνη τους, στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η λίστα με τους «διάσημους» της μάχης των εκλογών είναι μεγάλη και επεκτείνεται σε δήμους σε όλη την Ελλάδα. Συγκεντρώσαμε όλα τα ονόματα των υποψηφίων που προκάλεσαν σωρεία σχόλιων με την υποψηφιότητά τους για να ξέρετε ποιόν να… σταυρώσετε με την ψήφο και την αγάπη σας. Πάρτε στυλό. Ανοίγουμε το παραβάν της κάλπης…

Αναλυτικά:

Από το πρωϊνό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο «χιουμορίστας» της παρέας, Γιώργος Λιανός κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σαρωνικού.

Η εντυπωσιακή Νόνη Δούνια ομορφαίνει το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκουστον Πειραιά. «Δούλευα εθελοντικά στον δήμο Πειραιά, είτε σε προωθητικές ενέργειες, είτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Το όνειρό μου για τον Πειραιά είναι η πρόσβαση ατόμων κάθε ηλικίας σε πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.», δήλωσε το πρώην μοντέλο και μητέρα 2 παιδιών, για την υποψηφιότητά της στην εφημερίδα «Real News» της Κυριακής (30/3/2014).

Στο ψηφοδέλτιο του Βασιλή Μιχαλολιάκου θα μπορούσε να ομορφύνει ακόμα περισσότερη με μια ξανθιά παρουσία, καθώς το όνομα της Ελεονώρα Μελέτη ήταν έτοιμο να προστεθεί στη λίστα. Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε η τηλεπαρουσιάστρια με ανακόινωσή της, αν και ήθελε να δοκιμαστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης της, τελικά προτίμησε να φανεί συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, συνεχίζοντας την εκπομπή της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη των υποψηφίων και η πιο «πικάντικη» υποψηφιότητα, είναι ο μανάτζερ των σταρς, Ηλίας Ψινάκης. Ο μπον βιβέρ, τα τελευταία 18 χρόνια μένει στον δήμο Μαραθώνα και έχει ήδη ξεκινήσει το δικό του «μαραθώνιο» στον πολιτικό στίβο της περιοχής του, για να εκλεγεί Δήμαρχος. «Σας ζητάω συγγνώμη για τη μανία μου να φωτογραφίζομαι με φόντο την Ακρόπολη, αλλά είναι για συναισθηματικούς λόγους. Ήμουν στα εγκαίνια!», είχε δηλώσει ο Ψινάκης, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, χαρακτηριστικά που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στο κόσμο.

Πάμε στα νότια προάστια, όπου συναντούμε στο ψηφοδέλτιο την εκρηκτική Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας», του Γιώργου Παπανικολάου.

Άλλος ένας ηθοποιός, ο Τάσος Χαλκιάς, κατεβαίνει υποψήφιος στον δήμο Χαϊδαρίου. Σχολιάζοντας ερώτηση δημοσιογράφου για το πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά, απάντησε ότι, «βρίσκεται πλέον σε μια ωριμότητα που του επιτρέπει να διαθέσει τον εαυτό του στο κοινό όφελος».

Λάμψη από showbiz στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τη Τζούλια Παπαδημητρίου να ζητούν τη ψήφο των Αθηναίων, ενώ η Άννα Φόνσου ενισχύει με την παρουσία της τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Στο δήμο της Αθήνας θα είναι υποψήφια και η Τιτίκα Στασινοπούλου με τον Βασίλη Καπερνάρο.

Η ηθοποιός του παρά πέντε, Αγγελική Λάμπρη, ενώνει τις δυνάμεις της με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη και στοχεύει να αλλάξει τη ζωή των Αθηναίων αν εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στην πόλη της.

Ο Λευτέρης Πανταζής, βάζει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Αρχικά ο αγαπητός τραγουδιστής σχεδίαζε να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος των νοτίων προαστίων, αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί με όλη του την ενέργεια στον δήμο.

Ο ζεν πρεμιέρ, Κώστας Σόμμερ, θα ζητήσει από τις δημότισσες του Αλίμου, να του δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή.

Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα τηλεοπτικά σίριαλ του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη», διεκδικεί τον δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία» που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο ίδιο κόμμα ο ηθοποιός, Μιχάλης Μανιάτης, θα ζήτησει την ψήφο των Πελλοπονήσιων για τη δημαρχεία του Πύργου Ηλείας

Μένουμε στην Πελλοπόνησο και πάμε στον δήμο Σπάρτης, όπου στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνει και ο σκηνοθέτης των «Ψιθύρων καρδιάς» Μανούσος Μανουσάκης, με τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Φούρκα. Ο γνωστός σκηνοθέτης, διαθέτει κτήμα και οινοποιείο στην περιοχή της Σελλασίας, και δραστηριοποιείται με τις βιοκαλλιέργεις. Στόχος του αν εκλεγεί, είναι να ασχοληθεί με την «πράσινη ανάπτυξη» και τις αγροκαλλιέργιες.

Είναι γνωστή η παρουσία του Απόστολο Γκλέτσου στο πολιτικό στίβο, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει γράψει ιστορία ως δήμαρχος του Δήμου Στυλίδας και μάλιστα είχε πρωτοστατήσει στα μπλόκα στα διόδια της Εθνικής. Ο ηθοποίος θέλει να συνεχίσει το έργο του στα κοινά και για άλλη μια χρονιά θα ζητήσει τη ψήφο των δημοτών του, έτσι ώστε να επανεκλεγεί στο δήμο της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά τη Βουλή, αποφάσισε να αφιερωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, βάζοντας υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Με το ίδιο κόμμα κατεβαίνει και ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης αν και δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν η υποψηφιότητα του θα φορά τις δημοτικές εκλογές ή τις ευρωβουλευτικές εκλογές.

Η Λίλα Καφαντάρη, θα διεκδικήσει ξανά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ, ενώ για πρώτη φορά κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής ο σκηνοθέτηςΘέμης Μουμουλίδης, ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας». Στο αντίπαλο πολιτικό «στρατόπεδο» της Κηφισιάς, η κοσμικογράφος, Νίνα Βλάχου, είναι υποψήφια με τον Νίκο Χιωτάκη.

Ο δήμος Βύρωνα, θα εκπροσωπηθεί από τις υποψηφιότητες ενός τραγουδιστή και δύο αιθέριες υπάρξεις από το χώρο της μόδας. Πρόκειται για τον Στέλιο Διονυσίου, που βάζει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κόνσουλα, και δύο πανέμορφων μοντέλων, την Ιωάννα Σουλιώτη και την Ισαβέλλα Δάρα που ήδη είχε «ψηφιστεί» στα καλλιστεία το 1997,«Μις Ευρώπη 1997».

Στον Δήμο Ηλιούπολη βάζει και πάλι υποψηφιότητα ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ η Σοφία Βογιατζάκη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καλλιθέας.

Στο δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο Κώστας Μπίγαλης. Φυσικά από τον δήμο των δυτικών προαστίων που είναι συνυφασμένος με την ΑΕΚ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αθλητές. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου», Μιχάλης Παυλής, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «Νεο-ανεξάρτητη Πρωτοβουλία», του Γιώργου Αράπογλου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ανδρέας Καρακίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικος σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ζούμε Μαζί», ενώ ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, που φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου.

Αναλυτικά:

Οι παλιοί…

Άννα Φόνσου (Δήμος Αθηναίων και Νικήτας Κακλαμάνης), Στέλιος Διονυσίου (Δήμος Βύρωνα και Παναγιώτης Κόνσουλας), Βάνα Μπάρμπα (Δήμος Γλυφάδας και Γιώργος Παπανικολάου), Γιώργος Γιαννόπουλος (Δήμος Ηλιούπολης και Βασίλης Βαλασόπουλος), Κώστας Μπίγαλης (Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και Απόστολος Κόντος), Νίνα Βλάχου (Δήμος Κηφισιάς και Νίκος Χιωτάκης)

Οι νέοι…

Αγγελική Λάμπρη (Δήμος Αθήνας και Γαβριήλ Σακελλαρίδη), Κώστας Σόμμερ (Δήμος Αλίμου και Νίκος Τσαμπαρλής), Γιώργος Λιανός (Δήμος Σαρωνικού και Γιώργος Σοφρώνης), Ρένος Χαραλαμπίδης (Δήμος Αθηναίων και Άρης Σπηλιωτόπουλος) Τιτίκα Στασινοπούλου (Δήμος Αθηναίων και Βασίλης Καπερνάρος), Ισαβέλλα Δάρρα (Δήμος Βύρωνα και Παναγιώτης Κόνσουλας), Ιωάννα Σουλιώτη (Δήμος Βύρωνα και Παναγιώτης Κόνσουλας), Τζούλια Παπαδημητρίου (Δήμος Αθηναίων και Άρης Σπηλιωτόπουλος), Μιχάλης Παυλής (Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και Γιώργος Αράπογλου)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment