PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δημήτρης Θανόπουλος υποψήφιος με τον Δ. Κελάφα


Ο Δημήτρης Θανόπουλος, είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής που τίμησε και τιμά το Περιστέρι.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος, είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής που τίμησε και τιμά το Περιστέρι. Έχει παίξει στον Ολυμπιακό Πειραιά με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή Περιστερίου και στον Α.Ο Ανθούπολης. Έχει αγωνιστεί, στις ομάδες Π.Α.Ε Θρασύβουλος, Παναιτωλικός, Παναχαϊκή, Λαμία, Ζάκυνθος, Ιάσωνας.

Επίσης ήταν βασικό στέλεχος στην Εθνική Παίδων, Εθνική Νέων και Εθνική Ελπίδων.

Σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα της Κηφισιάς (Γ’ Εθνική). Είναι τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας.

Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Κελάφας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και αυτό γιατί ο Δημήτρης Θανόπουλος είναι γιος του αγαπητού φίλου μαθηματικού και δάσκαλου, συναγωνιστή στο ποδόσφαιρο αλλά και στο στίβο της πολιτικής, Γιώργου Θανόπουλου, ο οποίος πέρυσι μας είχε συγκλονίσει με τον απροσδόκητο χαμό του. Άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος, στον φυσικό του χώρο, στην σχολική τάξη την ώρα που γίνονταν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Ο Γιώργος Θανόπουλος ήταν Δημοτικός Σύμβουλος, ιδρυτικό μέλος της παράταξής μας και συμμετείχε ενεργά σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες του Περιστερίου.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος ακολουθεί τα χνάρια ενός μεγάλου πατέρα.

Μαχητής και ο ίδιος, κουβαλάει μια βαριά κληρονομιά, πατά όμως γερά στα πόδια του. Θαυμάζω το πάθος του, την καθαρότητα της σκέψης του και το πρακτικό του πνεύμα. Όλοι μαζί, εμπνεόμενοι από το νεανικό πάθος για ΑΝΑΤΡΟΠΗ όλων των νέων ανθρώπων που πυκνώνουν την παράταξή μας, θα πάμε μπροστά.

Με το Δημήτρη μας ενώνει και η αγάπη μας για τον αθλητισμό. Το Περιστέρι έχει ανάγκη από περισσότερους και πιο άρτια οργανωμένους και φροντισμένους αθλητικούς χώρους. Ο αθλητισμός είναι διέξοδος για τη νέα γενιά ειδικά σήμερα, στους δύσκολους μνημονιακούςκαιρούς που ζούμε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment