Δημοτικά

Οι άνεργοι του Περιστερίου πηγαίνουν… Σύνταγμα

Από τη συνάντηση στα σκαλιά του νέου Δημαρχείου

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου δεκάδες άνεργοι της πόλης του Περιστερίου συναντηθήκαν στην κεντρική πλατεία στα σκαλιά μπροστά από το νέο Δημαρχείο. Πραγματοποιήθηκε μια ενημέρωση για τις μέχρι τώρα δράσεις και παρεμβάσεις και συζήτηση για τη συνέχεια.

Συζητήθηκαν αιτήματα και στόχοι πάλης απέναντι στο Δήμο, ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θέλουμε να συζητηθεί το θέμα της ανεργίας. Αλλά και απέναντι στην κεντρική εξουσία που με την πολιτική της αυξάνει την ανεργία.

Κατατέθηκαν πολλές σκέψεις για μέτρα στήριξης των ανέργων που πρέπει να απαιτήσουμε και για δράσεις που μπορούμε να οργανώσουμε. Τις επόμενες ημέρες αποφασίστηκε η Πρωτοβουλία να κατέβει την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Σύνταγμα με πανό και προκηρύξεις, να συναντηθούμε με άνεργους από όλη την Αττική και να μιλήσουμε στη μικροφωνική για το θέμα της ανεργίας.

Όσοι άνεργοι ή εργαζόμενοι επιθυμούν να κατέβουν μαζί με την Πρωτοβουλία, το ραντεβού είναι στις 6:00μμ στο σταθμό Μετρό του Αγίου Αντωνίου. Επίσης αποφασίστηκε να οργανωθεί μια μαζική συγκέντρωση στον τοπικό ΟΑΕΔ τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 12:00.

Τέλος ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη 8 Ιουνίου, όπου θα γίνει η επόμενη ανοιχτή συνάντηση και πάλι στην κεντρική πλατεία.

Related posts

Η ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου για τις κάρτες εισόδου στη Χωράφα

Peristeri News

Το Περιστέρι τίμησε τον σπουδαίο δημιουργό Σταύρο Ξαρχάκο (vid)

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Να μην περάσει η κάρτα ελέγχου και η λογική διοδίων στο Λαϊκό Στάδιο Αγ. Ιεροθέου

Peristeri News

Leave a Comment