PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Εκλογές θα προκύψουν από απώλεια της δεδηλωμένης»


Και όχι από απόφαση του πρωθυπουργού να προσφύγει στις κάλπες, εκτιμά ο τομεάρχης της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν προκύψουν εκλογές, θα προκύψουν από απώλεια της δεδηλωμένης και όχι από απόφαση του πρωθυπουργού να προσφύγει στις κάλπες», εκτιμά ο τομεάρχης της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης και χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτη» την απόφαση της κυβέρνησης να φέρει το Μεσοπρόθεσμο σε ένα άρθρο στη Βουλή.

«Πιστεύω ότι ο λόγος που το κάνει είναι διότι ακριβώς υπάρχουν αντιδράσεις στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο τομεάρχης της ΝΔ στο ραδιοσταθμό Real.

Εάν το Μεσοπρόθεσμο πάει στη Βουλή με τη μορφή πολλών άρθρων, «η ΝΔ κάποια από αυτά θα τα υποστηρίξει όπως έχει δεσμευθεί να κάνει», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας ότι η ΝΔ έχει «κάποιες βασικές αντιρρήσεις ειδικά στα ζητήματα της φορολογίας».

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε την κυβέρνηση να επιτρέψει την υπερψήφιση ή καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου σε επιμέρους ζητήματα, «διότι μόνο έτσι μπορεί να διαμορφωθεί μία δυναμική συναίνεσης σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις τις οποίες ο τόπος χρειάζεται».

Ο τομεάρχης της Ν.Δ. εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί να πάμε συντεταγμένα να διαπραγματευτούμε ως χώρα» και τόνισε: «Είναι βέβαιο ότι, αν πάμε ενωμένοι να διαπραγματευτούμε το νέο μνημόνιο το οποίο καθώς φαίνεται ότι έρχεται, θα πετύχουμε καλύτερους όρους από ό,τι αν πάμε διχασμένοι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment