Δημοτικά

Οδηγίες για τους συμμετέχοντες στον 7ο Λαϊκό Αγώνα «Peristeri Run 2022»

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 το πρωί θα διεξαχθεί ο 7ος Λαϊκός Αγώνας «Peristeri Run», με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου (Δημοκρατίας) – στάση Μετρό «Περιστέρι. Ώρα προσέλευσης 7:30 για τους συμμετέχοντες ενήλικες και παιδιά.

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ώρες εκκίνησης του αγώνα ανά κατηγορία είναι:

  • 8:30 Ενήλικες & Λυκείου,
  • 8:40 Γυμνάσιο
  • 8:43 4η, 5η & 6η Δημοτικού
  • 8:46 1η, 2η & 3η Δημοτικού

Η διαδρομή για τους μαθητές Λυκείου και Ενήλικες είναι 10,2 χιλιομέτρων και είναι: Πλατεία Δημαρχείου (αφετηρία) – Εθνάρχου Μακαρίου – Λεωφόρος Κηφισού – Σφακίων – Αγίας Τριάδας – Θηβών – Κωνσταντινουπόλεως – Λεωφόρος Κηφισού – Εθνάρχου Μακαρίου – Παναγή Τσαλδάρη – Πλατεία Δημαρχείου (τερματισμός).

Η διαδρομή για τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου είναι 1000 μέτρα και είναι: Πλατεία Δημαρχείου (αφετηρία)  Παναγή Τσαλδάρη  – Αισώπου – Ορφέως – Σαρανταπόρου και Παναγή Τσαλδάρη – Πλατεία Δημαρχείου (τερματισμός).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν για εκείνη την ημέρα εκτελούνται βάσει της υπ’αριθμ.18187/11-10-2022 απόφασης ΟΑΣΑ.

Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, ώρες 10:00 – 13:00 στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι», όπου θα πραγματοποιηθεί και event από τις ομάδες ρυθμικής  – ενόργανης «ΓΙΤΑΝΗ» και «ΑΡΙΑΔΝΗ», καθώς και την Κυριακή το πρωί πριν την έναρξη του αγώνα.

Related posts

Περιστέρι: Ημερίδες του Δήμου στα σχολεία για τους κινδύνους του διαδικτύου

Peristeri News

Ποιος σπουδαίος τραγουδιστής έρχεται στο Περιστέρι στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Peristeri News

Ριζική ανανέωση στο Θέατρο «Πολιτών» του Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment