PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οδηγίες για τους συμμετέχοντες στον 7ο Λαϊκό Αγώνα «Peristeri Run 2022»


Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 το πρωί θα διεξαχθεί ο 7ος Λαϊκός Αγώνας «Peristeri Run», με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου (Δημοκρατίας) – στάση Μετρό «Περιστέρι. Ώρα προσέλευσης 7:30 για τους συμμετέχοντες ενήλικες και παιδιά.

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ώρες εκκίνησης του αγώνα ανά κατηγορία είναι:

  • 8:30 Ενήλικες & Λυκείου,
  • 8:40 Γυμνάσιο
  • 8:43 4η, 5η & 6η Δημοτικού
  • 8:46 1η, 2η & 3η Δημοτικού

Η διαδρομή για τους μαθητές Λυκείου και Ενήλικες είναι 10,2 χιλιομέτρων και είναι: Πλατεία Δημαρχείου (αφετηρία) – Εθνάρχου Μακαρίου – Λεωφόρος Κηφισού – Σφακίων – Αγίας Τριάδας – Θηβών – Κωνσταντινουπόλεως – Λεωφόρος Κηφισού – Εθνάρχου Μακαρίου – Παναγή Τσαλδάρη – Πλατεία Δημαρχείου (τερματισμός).

Η διαδρομή για τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου είναι 1000 μέτρα και είναι: Πλατεία Δημαρχείου (αφετηρία)  Παναγή Τσαλδάρη  – Αισώπου – Ορφέως – Σαρανταπόρου και Παναγή Τσαλδάρη – Πλατεία Δημαρχείου (τερματισμός).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν για εκείνη την ημέρα εκτελούνται βάσει της υπ’αριθμ.18187/11-10-2022 απόφασης ΟΑΣΑ.

Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, ώρες 10:00 – 13:00 στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι», όπου θα πραγματοποιηθεί και event από τις ομάδες ρυθμικής  – ενόργανης «ΓΙΤΑΝΗ» και «ΑΡΙΑΔΝΗ», καθώς και την Κυριακή το πρωί πριν την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment