Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Όχι ΔΗΜΑΡ στην εξεταστική για το Μνημόνιο Ι

Αμέσως μετά τη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου, ο Φώτης Κουβέλης ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς για όσα συζητήθηκαν στη σημερινή σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων.

Αμέσως μετά τη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου, ο Φώτης Κουβέλης ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς για όσα συζητήθηκαν στη σημερινή σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων και τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Στη συνεδρίαση της ΚΟ αποφασίστηκε επίσης, να καταψηφιστεί από τη ΔΗΜΑΡ η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο Ι, η οποία συζητείται αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τους βουλευτές του κόμματός του ότι στη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου δεν τέθηκε θέμα ανασχηματισμού της κυβέρνησης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εκτίμησε ότι χρειάζονται διασαφηνίσεις για το σχέδιο επαναγοράς των ομολόγων, ιδίως όσον αφορά τη συμμετοχή των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη σύσκεψη στο Μαξίμου τέθηκε από τον κ. Κουβέλη και το ζήτημα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου έτσι ώστε οι διατάξεις του να διέπονται από κοινωνικά κριτήρια.

Γνωστοποίησε τέλος, ότι οι τρεις αρχηγοί συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου την επόμενη εβδομάδα για θέματα εξωτερικής πολιτικής.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment