Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε έστειλε μήνυμα κατά της διαφθοράς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Απηύθυνε επίσης έκκληση για «ενδυνάμωση της ενότητας» σε μια χώρα που απειλείται από ένα αυτονομιστικό κίνημα στην Καταλονία.

Τη διαφθορά καταδίκασε ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε Στ΄ στο πρώτο – μετά την ενθρόνισή του πριν από έξι μήνες – μήνυμά του που μεταδόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί άμεσα στην αδελφή του, Κριστίνα των Βουρβόνων, η οποία παραπέμφθηκε σε δίκη για φορολογική απάτη.

«Η μάχη εναντίον της διαφθοράς αποτελεί έναν αναμφισβήτητο στόχο» καθώς τα φαινόμενα αυτά προκαλούν «την οργή και την απογοήτευση» των πολιτών, επεσήμανε ο βασιλιάς Φελίπε.

Ο Φελίπε απηύθυνε επίσης έκκληση για «ενδυνάμωση της ενότητας» σε μια χώρα που απειλείται από ένα αυτονομιστικό κίνημα στην Καταλονία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ιράν: «Χωρίς γεωγραφικά όρια» η απάντηση σε νέα επίθεση των ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Ισπανία: Αλληλουχία λαθών που οδήγησε στην τραγωδία με τους 68 νεκρούς

Peristerinews.gr Newsroom

Ισπανία: Συγκρούστηκαν τρένα υψηλής ταχύτητας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment