PeristeriNews.gr
Δημοτικά

O Βαγγέλης Τσιακμάκης υποψήφιος με τον Δημήτρη Κελάφα


Με την ανεξάρτητη ενωτική κίνηση του Δημήτρη Κελάφα θα κατέλθει υποψήφιος ο Βαγγέλης Τσιακμάκης.

Με την ανεξάρτητη ενωτική κίνηση του Δημήτρη Κελάφα θα κατέλθει υποψήφιος ο Βαγγέλης Τσιακμάκης. Σε δήλωσή του ανέφερε: «Για πολλά χρόνια με τη σύζυγό μου Φωτεινή αναπτύξαμε αξιοσημείωτη καλλιτεχνική δραστηριότητα στην πολιτιστική ζωή του Περιστερίου. Στους δυο μας γιούς, καθηγητές φυσικής αγωγής, εμφυσήσαμε την αγάπη μας για τον αθλητισμό και όλοι μαζί δημιουργήσαμε το γυμναστήριο DECATHLON στη Νέα Ζωή.

Από αυτή την επιτυχημένη οικογένεια αντλώ τη δύναμη να ασχοληθώ με τα κοινά, πάντα με προοδευτικές και δημοκρατικές αντιλήψεις για το καλό της πόλης».

Ο Δημήτρης Κελάφας δήλωσε: «η συμμετοχή του Βαγγέλη Τσιακμάκη με την πλούσια και πολύπλευρη δράση ενδυναμώνει την παράταξή μας. Ο Βαγγέλης Τσιακμάκης έχει τιμήσει και συνεχίζει να τιμά το Περιστέρι. Υπήρξε πρωταθλητής στο άλμα επί μήκος. Είναι δάσκαλος χορού, έχει διακριθεί στον επαγγελματικό χορό και μαζί με τη σύζυγό του Φωτεινή έχουν αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα για τη διάδοση της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και των ελληνικών χορών. Ο Βαγγέλης Τσιακμάκης είναι ένας ενεργός πολίτης της πόλης του Περιστερίου, με συμμετοχή στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, πάντα ωθούμενος από ανιδιοτελή κίνητρα και από διάθεση προσφοράς για τον συνάνθρωπο και το κοινό καλό, που διακρίνει τον ίδιο και όλη του την οικογένεια. Προχωράμε μαζί και σ’ αυτό τον αγώνα με στόχο τη νίκη και την υλοποίηση του οράματός μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment