PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης στο Περιστέρι (video)


Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μπάσκετ…

Φιλικός Αγώνας Μπάσκετ μεταξύ Ελλήνων Ολυμπιονικών και Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε στις 27 Απρίλιου 2014 στο Κλειστό Γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο μεγάλος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, καθώς και η Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Μαριάννα Βαρδινογιάννη ενώ το τζάμπολ του αγώνα έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στη γενικότερη εκστρατεία «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ – ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ», που έχει εκπονήσει ο Σ.Ε.Ο. για τη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού για τη νέα τράπεζα μυελού των οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αξία της εθελοντικής προσφοράς και το απλό της διαδικασίας της κατάθεσης δείγματος σάλιου σε ειδική κινητή μονάδα, που θα βρίσκεται εντός του γηπέδου.

Ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment