PeristeriNews.gr
Lifestyle

O Prince είχε εργαστεί αδιάκοπα πριν πεθάνει


O Prince είχε εργαστεί αδιάκοπα επί 154 ώρες χωρίς ύπνο, πριν βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του, υποστήριξε ο άνδρας της αδελφής του, Maurice Phillips, μετά την κηδεία του. Όπως ανέφερε ο σούπερσταρ που “έφυγε” πρόωρα δούλευε επί έξι ημέρες…

“Το τελευταίο Σαββατοκύριακο ήμουν μαζί του, είχαμε καλή σχέση” ανέφερε.

Βρέθηκε νεκρός σε ασανσέρ μέσα στο σπίτι του, από μέλη του προσωπικού την Πέμπτη.

Δώδεκα ώρες νωρίτερα τον είχαν δει ζωντανό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συνθήκες του θανάτου του είναι υπό διερεύνηση, αλλά δεν έχουν λόγο να πιστεύουν πως αυτοκτόνησε, ούτε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν έφερε σημάδια βίας.

Υπάλληλοι της Electric Fetus – ενός δισκοπωλείου της Μινεάπολις όπου έμενε – τον περιγράφουν ως “αδύναμο” και “χλωμό” την τελευταία φορά που τον είδαν. “Όλοι είπαν πως ήταν χλωμός και ότι δεν φαινόταν σε καλή κατάσταση, όπως τον είχαμε συνηθίσει. Νομίζω ότι είχε περάσει μία γρίπη πρόσφατα”, ανέφερε υπάλληλος.

“Αγόραζε συχνά από το κατάστημά μας. Την τελευταία φορά αγόρασε έξι CD, μεταξύ των οποίων ένα της Joni Mitchell, ένα του Santana και ένα μεταχειρισμένο του Stevie Wonder”, σημείωσε, ενώ πρόσθεσε πως το κατάστημα είχε πουλήσει όλα τα CD του Prince, δύο ώρες μετά την ανακοίνωσή του θανάτου του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment