• Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Ο Πίτου Γκαρσία από τον Ατρόμητο στη Νότιο Κορέα

Peristeri News
Φεβρουάριος29/ 2016

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Σεονγκνάμ Ιλούα της Νοτίου Κορέας για την μετεγγραφή του Πίτου Γκαρσία!

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας του Περιστερίου, μαζί με τον εκπρόσωπο του, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και αύριο αναχωρεί για την πόλη Σεονγκνάμ, έδρα της ομώνυμης ομάδας.

Αποχαιρετώντας τον Ατρόμητο, ο Πίτου Γκαρσία δήλωσε: «Ο Ατρόμητος ήταν για εμένα το πραγματικό μου «σπίτι» στην Ελλάδα. Τα 4,5 χρόνια που αγωνίστηκα ήταν χρόνια αποδοτικά και χαράς γιατί οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας και ο πρόεδρος ήταν πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια μου. Φεύγω για μια πολύ μακρινή χώρα κρατώντας βαθιά μέσα μου τη θητεία μου στον Ατρόμητο. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας για την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα πραγματικά να κλείσω στον Ατρόμητο εδώ την καριέρα μου».

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Πίτου για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό του!» καταλήγει η ανακοίνωση.