PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Πίτου Γκαρσία από τον Ατρόμητο στη Νότιο Κορέα


Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Σεονγκνάμ Ιλούα της Νοτίου Κορέας για την μετεγγραφή του Πίτου Γκαρσία!

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας του Περιστερίου, μαζί με τον εκπρόσωπο του, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και αύριο αναχωρεί για την πόλη Σεονγκνάμ, έδρα της ομώνυμης ομάδας.

Αποχαιρετώντας τον Ατρόμητο, ο Πίτου Γκαρσία δήλωσε: «Ο Ατρόμητος ήταν για εμένα το πραγματικό μου «σπίτι» στην Ελλάδα. Τα 4,5 χρόνια που αγωνίστηκα ήταν χρόνια αποδοτικά και χαράς γιατί οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας και ο πρόεδρος ήταν πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια μου. Φεύγω για μια πολύ μακρινή χώρα κρατώντας βαθιά μέσα μου τη θητεία μου στον Ατρόμητο. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας για την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα πραγματικά να κλείσω στον Ατρόμητο εδώ την καριέρα μου».

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Πίτου για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό του!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment