PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Π. Καμμένος διαψεύδει σενάρια αποχώρησης από την κυβέρνηση


Διαψεύδει ο υπουργός Εθνικής άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τα περί αποχώρησης από την κυβέρνηση στην περίπτωση που έρθει στη Βουλή προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία της ΠΓΔΜ, η οποία να περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».

«Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα real.gr το οποίο αναφέρει πως, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο κ. Καμμένος «θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση «για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο “Μακεδονία” ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή».

Θ. Παπαχριστόπουλος: Ούτε μία στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση

«Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση», τόνισε ο γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, προσερχόμενος στη κοινή συνεδρίαση του εκτελεστικού και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Όπως είπε, με τον ΣΥΡΙΖΑ τους ΑΝΕΛ ενώνουν ακόμα η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ.

Όσον αφορά το θέμα με την ΠΓΔΜ, ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ότι προτιμά να αφήνει την διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment